AK Parti İl Başkanları toplantısı telekonferans ile yapıldı

AK Parti'de her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısı, koronavirüs tedbirleri kapsamında telekonferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

  • 425
AK Parti İl Başkanları toplantısı telekonferans ile yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 81 il başkanının katılımıyla gerçekleşen toplantıda Kovid-19 ile mücadele ve tedbirler başta olmak üzere birçok konu masaya yatırıldı.

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü; "Tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin ülkemizde yayılmasının önüne geçmek maksadıyla hükümetimizce alınan tedbirler gereğince Nisan ayı İl Başkanları toplantımızı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında telekonferans sistemi üzerinden gerçekleştirdik. Koronavirüs ile mücadele başta olmak üzere birçok konuda istişarelerde bulunduk. Türkiye'nin en büyük yapısı olarak AK Parti teşkilatları, ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde elini taşın altına koymaktadır. Bu kapsamda İl ve ilçelerimizde ana kademe ve kadın kolları teşkilatlarımız 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızı arayarak hal hatır sormakta, taleplerini dinlemektedir. Gençlik Kollarımız ise sahada bulunmakta, 65 yaş ve üstü evinde kalan büyüklerimizin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Tüm teşkilatlarımızla birlikte bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz" dedi.