AK Parti il teşkilatından suç duyurusu

AK Parti Kastamonu teşkilatı, gazeteci Sedef Kabaş, CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu.

  • 3205
AK Parti il teşkilatından suç duyurusu

Kastamonu AK Parti il teşkilatı, katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş ile aynı programda bulunan CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kastamonu Adliyesi önünde toplanan partililer adına açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Türkiye'nin yapılan kalkınma hamleleriyle prangalarından kurtulduğunu söyledi.

Türkiye'nin itibar kazandığını, bölge coğrafyasında ve uluslararası arenada söz sahibi bir ülke konumuna geldiğini ifade eden Ünlü, şöyle konuştu:

"Basın ilke ve ahlakına saygı duymayan zavallı sözde gazeteci Kabaş'ın tek misyonu AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza nefret kusmak olan bu televizyon kanalında liderimize yaptığı hakaretleri asla kabul etmiyoruz. Bu ülkeye hizmet etmekten başka derdi ve tasası olmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmek kimsenin haddi değildir. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, anti demokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz" dedi.