AK Parti Merkez İlçe'den kan bağışı

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı kan bağış organizasyonu düzenledi.

  • 1170
AK Parti Merkez İlçe'den kan bağışı

29 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası kutlanıyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve yönetim kurulları kan bağışına duyarlı olduklarını belirterek bağış organizasyonu düzenledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, "29 Ekim 4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyelerimiz, mahalle başkanlarımız ve yönetim kurulları ile birlikte azalan kan stoklarına dikkat çekmek amacıyla kan bağış organizasyonu düzenledik. Yoğun bir katılımla 'kan bağışı hayat kurtarır' bilincini yaymayı hedef edindik. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi de kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Kan, acil değil sürekli bir ihtiyaçtır." dedi.

"Kızılay önemli görev yapıyor"

Bir dönem Kızılay Kastamonu Şube Başkanlığı da yapmış olduğunu belirten Güzel, "Kızılayımızın, ne denli önemli bir görevi ifa ettiğini, sadece ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım ulaştırmak değil, hastanelerin kan ihtiyaçlarını da karşılamak adına büyük bir çalışma ortaya koyan bir kuruluş olduğunu tekraren vurgulamak isterim. Bu organizasyona iştirak eden önceki dönem Kızılay Kadın Kolları Başkanı değerli eşim Tuba Güzel'e de teşekkür ediyorum. 'Kan Ver Hayat Kurtar' düsturuyla kan bağışında bulunan bağışçılarımıza, kan merkezi doktor ve personellerine de şükranlarımı sunuyoruz. Kızılay Haftası kutlu olsun." diye konuştu.