AK Parti Merkez İlçe'den üye ziyaret atağı

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel, '25 bini aşkın üyemiz tek tek ziyaret edildi.' dedi.

  • 1518
AK Parti Merkez İlçe'den üye ziyaret atağı

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, Genel Merkezin talimatları doğrultusunda üyelerini ziyaret çalışması başlattı.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel, "AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı olarak Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda merkez ilçemizde ve merkez köylerimizde bulunan 25 bini aşkın üyemize yönelik olarak ziyaret çalışmalarımızı başlattık. Bu kapsamda merkezde 20 mahallemizde ve 177 merkez köyümüzde İl Ana Kademe Yönetim kurullarımız, Merkez İlçe Yönetim Kurullarımız ve Mahalle Başkanlarımız ve yönetimleri ile birlikte büyük bir seferberlik çalışmasına imza attık." dedi.

"Üyelerin dilek ve temennileri Genel Merkeze iletildi"

Güzel, "20 Mahallemizin her caddesi, her sokağı ve her binasında mevcut bulunan üyelerimiz belirli bir program dahilinde ziyaret edildi. 25 bini aşkın üyelerimiz tek tek ziyaret edilerek başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, İl Milletvekillerimizin ve İl Başkanımızın selamları iletilerek, üyelerimizin Cumhurbaşkanımızdan ve AK Partimizden olan dilek, temenni ve talepleri not edilerek Genel Merkezimize iletildi. Bizlere gönüllerini, evlerini açan, yürekten destekleri ile bizleri karşılayan binlerce AK Parti üyemize şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de cefakar ve vefakar teşkilat mensuplarımıza yapmak istiyorum. Gece gündüz demeden mahalle mahalle köy köy gezen, ayakları şişene kadar görev bilinci ile hareket eden bu davanın yılmaz bekçilerine binlerce selam olsun." diye konuştu.

"Halkımızın her daim yanında olduk"

6'lı masanın problemleri büyütme, yapılan yatırımları karalama üzerine konuşmakta olduğunu belirten Akif Güzel, "20 yıldır ülkemizin ve Kastamonu'muzun imar ve ihyasında çığır açan AK Partimiz milletimizin gönlünde kurmuş olduğu taht ile 2023 seçimlerinde de yine zafere ulaşacaktır. Bizatihi hemşehrilerimizi ziyaretimizde milletimizin heyecanına ve desteğine şahit olduk. Halkımızın her daim yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. 18 yaşındaki üyemizden 103 yaşındaki üyemize kadar Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize gösterilen teveccüh ve sevgi bunun en büyük ispatıdır. Kendilerince basit gündemler peşinde olan 6'lı masa diye tabir edilen muhalefet milletimizin problemlerine çözüm önerileri getirmek yerine tam tersine problemleri büyütme, yapılan yatırımları karalama üzerine konuşmakta, Türkiye Yüzyılı konsepti ile Türk Milletinin ve ülkemizin geleceğe yön verecek olan projeksiyonunu açıklayan AK Partinin hedef ve ideallerini anlamakta ve idrak etmekte zorluk yaşamaktadırlar." şeklinde konuştu.

"Muhalefetin tek derdi: Erdoğan gitsin"

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel şöyle devam etti:

"Uzaktan bağlantıyı 'milletimiz bu teknolojiyi de bilsin, görsün' diyerek savunan CHP Liderinin gelecek vizyonu maalesef işte bu kadar. Bizler yerli ve milli aracımız TOGG ile devrin otomobilini üretirken, yerli ve milli savunma sistemlerini geliştirirken, bilişim ve teknoloji vadileri kurarken, gençlerimizin gelecek vizyonuna dair proje ve çalışmalarını hayata geçirirken, terörün onlarca yıldır ülkemize kaybettirdiklerini terörle mücadele ederek ortadan kaldırırken, yüzlerce organize sanayi bölgesi açarak binlerce fabrikayı kurarak istihdam alanları oluştururken, ihracat rekorları kıran bir ülke konumuna ülkemizi getirirken, şehir hastaneleri ve sağlık alanında atılan adımlarla, ulaşım, sanayi ve alt yapıda ülkemize çağ atlatırken, dünyanın karşılaştığı krizleri çözen ve dış politikada sağlam ve güvenilir bir ülke haline gelmişken muhalefetin tek derdi 'Erdoğan gitsin' demekten öteye gidememiştir. Bu sebeple muhalefet 2023'te de hüsran yaşayacak, bizler de bu millet için yine gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.

AK Partimizin idealleri ve hedefleri doğrultusunda çalışan teşkilatımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gösterdiği hedefler çerçevesinde çalışmaya devam edecektir. Şimdi yine yeniden şöyle haykırıyoruz: 'Öyle bir kazanacağız ki, kimse kaybetmeyecek.'"