AK Parti muhtarları dinliyor

AK Partili heyet, Kırcalar ve Subaşı bölgesindeki köylerin muhtarları ile öğretmenevinde bir araya geldi.

  • 1149
AK Parti muhtarları dinliyor

AK Parti Milletvekili Metin Çelik, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, geçtiğimiz akşam öğretmenevinde Kırcalar ve Subaşı bölgesindeki köylerin muhtarları ile bir araya geldi.

Köylerin istek ve taleplerini muhtarlardan dinleyen Milletvekili Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü ve Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, yürütülen çalışmalar ve planlamalar ile ilgili de muhtarlara bilgilendirmelerde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Doğan Ünlü, "Yerel idaremizin en temel yapı taşlarından muhtarlıklarımız, köylerimizin talepleri ile ilgili en hızlı şekilde iletişim kurduğumuz değerli bir kurumdur. Bu kapsamda bölge bölge devam ettiğimiz Muhtar Buluşmalarımızı bu akşam da Kırcalar ve Subaşı bölgemizle gerçekleştirdik. Milletvekilimiz, Merkez İlçe Başkanımız ve il başkan yardımcılarımızın katılımlarıyla bölge muhtarlarımızla samimi bir sohbet içerisinde köylerimizin durumlarını konuştuk. Muhtarlarımız başta olmak üzere hemşehrilerimizle olan güçlü diyaloğumuz sayesinde köylerimizin, mahallelerimizin meselelerine hakimiz. Çözümü konusunda durmak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Altyapı ve üstyapı çalışmaları başta olmak üzere köylerimizin tüm sorunlarına, tüm taleplerine büyük bir hassasiyetle yaklaşıyoruz. Tarım ve hayvancılıkla adını duyuran Kastamonu'muzda köylerimizin öneminin farkındayız. Bu öneme binaen köylerimiz için daha çok çalışma sorumluluğumuzun bilinciyle samimiyet ve gayretle yolumuza devam edeceğiz" dedi.