'AK Parti Türkiye'nin belediyecilikteki markası'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, ziyaretlerini sürdürüyor. Babaş, 'AK Parti Türkiye'nin belediyecilikteki markası.' dedi.

  • 558
'AK Parti Türkiye'nin belediyecilikteki markası'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, sosyal market ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.

Babaş, “sosyal yardımları devam ettirmekle birlikte, insanımızın refahını arttıracak yatırımlar yapacağız.” dedi.

"Sosyal Market hizmet vermeye devam edecek"

Babaş, "Belediyemizin Sosyal Marketini ziyaret ettik. Burada emeğimiz çok ve bunu bütün hemşehrilerimiz biliyor. Sosyal yardım, sosyal devletin gereği, anayasamızın, geleneklerimizin ve insani değerlerimizin bizlere yüklediği en önemli sorumluluklardan biri hiç kuşkusuz. Biz, her zaman her koşulda milletimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Dünyada hiçbir hal baki değil; gün olur zengin refah içerisinde bir hayat yaşarken bir an gelir bütün her şeyinizi kaybedebilirsiniz. Yardımlaşma bizim kültürümüzün en kuvvetli değerlerinden biridir. Bizi biz yapan, bize özgü bir haslet. Bu insani ve vicdani tarafı. Sosyal Devlet olmanın gereği ve anayasal yükümlülüklerimiz var. 
Sosyal Market, ihtiyaç sahibi insanlarımıza hizmet vermeye devam edecek. Sosyal Marketi, günün koşullarına göre geliştirip büyüterek sürdüreceğiz. Kartlarına yüklenen para ile gıdadan giyime, oyuncaktan temel ihtiyaç malzemelerine birçok ürünü kolaylıkla alabilecekler, ürün çeşitliliğini de arttıracağız. Bunun yanı sıra ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin barınma, ısınma, çocukların eğitim masrafları, ulaşım gibi birçok alanda da yanlarında olacağız." diye konuştu.

"Sosyal yardım öncelikle anayasal bir ödev"

Babaş, "İhtiyaç sahibi hemşehrilerimizin kolaylıkla ulaşabileceği bir iletişim merkezi kuracağız. Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir, devletin bir kurumu olarak görevimiz halka hizmet etmek. Bu hizmeti herkes için bilhassa size ihtiyacı olan insanlar için ulaşılabilir kılmak durumundasınız. Bizim için sosyal yardım öncelikle anayasal bir ödev; bunu adil, erişilebilir ve ayrımcılık yapmadan yerine getirmek en önemli sorumluluklarımızdan biri! Sözüm ona sosyal yardım diye, insanlarımızın kendi aralarındaki yardımlaşmayı, siyasi ranta çevirip bunu seçim kampanyasında icraat olarak sunanların bizim vizyonumuza erişmesi mümkün değil." diye konuştu.

Babaş, "Sosyal yardım meselesini büyük bir hassasiyetle ve hakkaniyetle yapmaya devam edeceğiz. Asıl mesele insanımızın refahını kalıcı olarak attırabilmek. Biz, bu hedefle bütün projelerimizin temeline üretimi, ekonomiyi koyduk. Bu sebeple topyekûn bir kalkınma seferberliği başlatacağız. İstihdamı arttıracak, göçü ve işsizliği durduracak yatırımlara öncülük edeceğiz. Yoksulluğu önlemek, insanımızın hayat standardını yükseltmek öncelikli gayemiz. İmkânlarımız var, azimli çalışkan insanlarımız var, bütün mesele şehrimizin potansiyelini harekete geçirip kalıcı çözüm üretmek. İşte bu yüzden öncü belediyecilik diyoruz." diye konuştu.

"AK Parti Türkiye'nin belediyecilikteki markası"

Babaş, "Yıllardır karamsar bir bakış açısıyla bahane üreten, yaygara kopartan, alternatif sunamayan, sadece konuşan bir zihniyet var! Bırakın onlar konuşa dursun! Milletimiz bu zihniyetin, meseleleri çok yönlü ele alıp kalıcı çözüm üretmeyeceğini görüyor, biliyor. Bu sebeple 30 yıldır Türkiye’nin belediyecilikteki markası AK Parti.

İnsanımızı iyi biliyor, şehrimizi iyi tanıyoruz. Seçimden seçime değil her an birlikteyiz. Bu gün çaldığımız her kapı sevgiyle açılıyorsa dün de orada olduğumuz için. Çünkü biz o hanelerin bir ferdi gibiyiz, sevinçte de kederde de biriz beraberiz. Bütün zorlukları hep birlikte aşacağız. Şehrimizin sorunlarına kalıcı çözümlerle geliyoruz. Hemşehrilerimizin talepleri kentimizin ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığımız güçlü projelerle geliyoruz. Belediyecilik bir takım oyunu, her biri işinin ehli profesyonel bir ekiple geliyoruz. Kastamonu’muzu Gerçek Belediyeciliğe, Eser ve Hizmet Belediyeciliğine kavuşturacağız." diye konuştu.