Ak Parti'den Seçim Sonrası İlk Açıklama

7 Haziran Genel Seçimleri sonrası tekrar milletvekilliğine seçilen AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, kaybedilen oyların hesabını yapacaklarını söyledi.

  • 803
Ak Parti'den Seçim Sonrası İlk Açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et


AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ MUSTAFA GÖKHAN GÜLŞEN; 
“KAYBEDİLEN OYLARIN, OTURUP HESABINI YAPACAĞIZ”


Beklediklerinin altında bir sonuç aldıklarını ifade eden Gülşen, bu sonuçların muhasebesini yapacaklarını belirterek, “Anlatamadığımız şeyler var” dedi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, bekledikleri oy oranının altında bir sonuç aldıklarını belirterek, “Biz Türkiye’de tek başına iktidarın devam edeceğini istikrarın devam etmesini hem tahmin ediyorduk, hem ümit ediyorduk. Görünen tabloda tek başına bir iktidar mümkün değil. Mutlaka bir koalisyon görülüyor. Tabi bu milletimizin taktiridir. Tatbiki bunda da hayırlar vardır. Memleketimiz için hayırlı olsun” dedi.

Milletvekilliği seçiminden çıkarmaları gereken sonuçlar olduğunu ifade eden Gülşen, “Hem Kastamonu adına hem Türkiye’deki sonuçları değerlendireceğiz. Bunun muhasebesini yapacağız. Milletimizin bununla bize bir şey söylemek istemiştir” diye konuştu.

Hem Türkiye’de hem Kastamonu’da çok önemli hizmetlerin yapıldığını aktaran Gülşen, “Tabi ki sadece hizmetle her şey bitmiyor. Başka faktörlerde var. Oturup bunun hesabını yapacağız. Anlatamadığımız şeyler var. Türkiye’de büyük problemler yok. Çok şükür iyi yerdeyiz. Hem hizmet noktasında hem insanların geçimi noktasından alım gücü noktasında da. Ama anlatamadığımız şeyler var. Oturup bunların değerlendirmesini yapacağız. Bizim beklediğimiz bir sonuç değildi. Beklediğimizin altında bir oy aldık. Sonuçlar hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

“SONUÇLAR MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”

2015 Genel Seçimleri sonrası Kastamonu’yu TBMM’de temsil etme hakkı kazanan AK Parti Kastamonu Milletvekili Av. Metin Çelik ise, sonuçların hem Kastamonu’ya hem de ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Kastamonu’da her iki vatandaştan birinin oyunu aldıklarını belirten Metin Çelik, şöyle konuştu: “Bize destek olan tüm hemşehrilerime ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Oluşan tablo içerisinde büyüklerimiz en doğru kararı verecektir. Şu anda bizim bir şey söylememiz doğru olmaz. Süreci hep beraber takip edeceğiz”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)