Ak Parti'ye Destek İçin Türkiye Turuna Çıktı

Erol Özavcı, AK Parti'ye destek vermek amacıyla süslediği otomobiliyle Türkiye turuna çıktı.

  • 432
Ak Parti'ye Destek İçin Türkiye Turuna Çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


AK Parti’den Kocaeli milletvekili aday adayı olan ancak seçilemeyen Erol Özavcı, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye destek vermek amacıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleriyle süslediği otomobiliyle Türkiye turuna çıktı.

Daha önce 30 Mart yerel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek vermek için Türkiye turuna çıkan Erol Özavcı, şimdi de 7 Haziran milletvekili seçimlerinde AK Parti’ye destek vermek için Sakarya’dan yola çıktı. Aslen Vanlı olan ve Kocaeli’de yaşayan Özavcı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleriyle süslediği otomobiliyle Türkiye’yi dolaşacak, vatandaşlarla sohbet edip AK Parti’ye destek istiyor.

7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin dönüm noktası olduğunu düşündüğü için bu yola başvurduğunu açıklayan Erol Özavcı, “Ben bu davaya inanmış ve gönül vermiş biri olarak AK Parti iktidarının devamını bu ülkenin olmazsa olmazı olarak gören bir vatanseverim. AK Parti’de milletvekili yada belediye başkan aday adayı olmam, aday gösterilmem veya gösterilmemem, bu davanın ve inancın hiçbir zaman önüne geçemez. Gün kişisel siyasi beklentilerin ve hesapların günü değil, gün AK Parti’ye başbakanımıza, cumhurbaşkanımıza ve dolayısıyla yeniden büyük Türkiye davasına sahip çıkma günüdür” diye konuştu.

2010 yılında DSP Genel Başkan Adayı da olduğunu açıklayan Erol Özavcı, 52’inci il olarak Kastamonu’ya geldiğini söyledi.

Kastamonu’da ilk olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Özavcı, ardından vatandaşları ziyaret ederek, AK Parti’ye 7 Haziran’da destek istedi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)