AK Partili Ünlü, İl Jandarma Komutanı Avkıran'ı ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Jandarma Komutanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

  • 1531
AK Partili Ünlü, İl Jandarma Komutanı Avkıran'ı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı görevine başlayan Jandarma Albay Mücahit Avkıran'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete; Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası ile devam eden başkan Ünlü ve yönetimi, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Savası'ı da ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Doğan Ünlü; "İl Jandarma Komutanı olarak ilimize atanan Jandarma Albay Mücahit Avkıran'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Akabinde ilimize yapılan yatırımlar kapsamında yapımı kısa sürede tamamlanarak hizmete giren Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Hemşehrilerimize modern şartlarda ve daha kaliteli hizmeti en hızlı ve kısa yoldan getirmek amacıyla hizmete başlayan yeni İl müdürlüğü binamızın Kastamonumuza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.