'Algı oluşturulmaya çalışılıyor'

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, 'Hizmetlerimiz noktasında kasıtlı olarak bir algı oluşturulmaya çalışılıyor.' dedi.

  • 1100
'Algı oluşturulmaya çalışılıyor'

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, iftar programında buluştuğu personeline teşekkür ederek, "çok daha güzel işlere birlikte imza atacağız." dedi.

Kasıtlı olarak bir algı oluşturulmaya çalışıldığını söyleyen Vidinlioğlu, "Belediyemizin hizmetleri noktasında eksik olduğu, az çalıştığı hatta hiç çalışmadığı gibi kasıtlı söylemler çıkarılıyor. Ailemizin her caddede her sokakta alın teri vardır. Ben çalışanlarımızın alın terinin görmezden gelinmesine izin vermem." dedi.

'Algı oluşturulmaya çalışılıyor'

"Belediyemizin hizmetleri ortada"

Belediyeciliği sadece çöp toplayan veya rutin hizmet veren bir kurum olarak görmediklerini söyleyen Vidinlioğlu, "Biz belediye tarihinde yapılmadığı kadar mahalle, sokak ve caddelerimizde Kastamonu tarihinin en büyük asfaltlama çalışmasını gerçekleştirdik. Biz her zaman üretken belediyecilik anlayışı ile hareket ettik. Üretkenliği kendimize şiar edindik. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, çocuklarımız, yavrularımız için çalışıyor ve çabalıyoruz. Biz geldik gidiyoruz. Geleceğimize daha yaşanabilir bir Kastamonu bırakma mecburiyetimiz var. Biz de bu anlamda üzerimize düşen her türlü sorumluğu yerine getirdik, getiriyoruz ve bundan sonra da getireceğiz. Belediyemizin hizmetleri ile ilgili yapılanlar ortada. Yapılanları siz de dile getirin, aktarın ve anlatın. 4 yıl boyunca çalışanlarımızın her zaman yanında oldum bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Çalışanlarımızın mutluluğu ve refahı bizler için önemli. Sizlerin şartlarını en iyi hale getirmek için elimizden gelen her türlü desteği sağladık. Çalışanlarımızı korumayı kendimize görev edindik. Allah hepinizden razı olsun. Birlikte daha nice güzel işlere imza atacağımıza gönülden inanıyorum." diye konuştu.