'Alışılmışın dışında bir seçim çalışması olacak'

Bağımsız Belediye Başkan adayı Güvenci, 'Şimdiye kadar alışılmışın dışında bir seçim çalışması ve propagandasıyla süreç yönetilecektir.' dedi.

  • 985
'Alışılmışın dışında bir seçim çalışması olacak'

Bağımsız Belediye Başkan adayı Erkan Güvenci, 30 Ocak 2024 itibariyle resmi adaylık başvurusunu İlçe Seçim Kuruluna yaptığını söyledi.

"Daha önce açıklamış olduğum proje ve vaadlerimle ilgili olarak çalışmalarıma zaman kaybetmeden başlayacağımı bilmenizi isterim." diyen Güvenci, "Öncelikle memleketimize mührünü, damgasını vuracak olan devasa projelerimin hazırlıklarına başlamak için; Valilik Makamı başta olmak üzere, Çevre ve Şehircilik, DSİ ve Karayolları Bölge Müdürlükleri yetkilileri ziyaret edilerek proje hakkında bilgi verilecek ve şimdiden projelerimin üzerinde resmi olarak çalışma ve hazırlıklarının yapılması istenecektir." ifadelerini kullandı.

"ALIŞILMIŞIN DIŞINDA BİR SÜREÇ YÖNETİLECEK"

Güvenci, "Yakın çevreme telkinde bulunduğum ve hassasiyetle üzerinde durduğum şimdiye kadar alışılmışın dışında bir seçim çalışması ve propagandasıyla süreç yönetilecektir. Ne olursa olsun kalabalık grup halinde gezilip, vatandaşa karşı gövde gösterisi yapılması gibi şımarık hareketlerde bulunulmayacak, kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere, hiçbir esnaf, tüccar ve sanayiciler aciz, taciz ve rahatsız edilmiyecektir. Projeler hakkında bilgi vermek ve paylaşmak için hafta sonları uygun bir ortamda çalışmaya özen gösterilecektir. Vatandaşlarımızın bizim projelerimizde ve vaadlerimizde yer almayan veya unutulan makul, haklı talep ve istekleri dışında kimseye uçuk, abartılı söz asla verilmeyecek, oy dilenciliği yapılmayacak, hiçbir seçmen üzerinde baskı kurulmayacak, hele hele daha önceki seçimlerde yapıldığını duyduğum tehdit ve şantaj gibi basitliklere asla düşülmeyecektir." diye konuştu.

Bağımsız Belediye Başkan adayı Erkan Güvenci şöyle devam etti:

"Benim davam mezarıma sığmayacak kadar büyük ve yücedir. Yüce Rabbim utandırmasın ve ilahi huzuruna kul hakkıyla çıkarmasın dua ve dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kalın sağlıcakla.

Sevincimi 'Genç Osman' eşliğinde sizlerle paylaşmak istiyorum. Güven galip gelecek, Güvenci bu memlekette galip gelecek. Allah'ın yardımıyla söz."