80'lik dededen 20'lik performans

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 80 yaşındaki Ziya Civelekoğlu AK Parti için kapı kapı gezerek üyelere bilgilendirme yapması dikkat çekti.

  • 1904

Kastamonu'da AK Parti İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve Gençlik Kolları teşkilatının mahalle gezileri devam ederken, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 80 yaşındaki Ziya Civelekoğlu'nun da kapı kapı gezerek üyelere bilgilendirme yapması dikkat çekti.

Merkez İlçe Teşkilatı tarafından uzun süredir gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerinde AK Parti üyeleri ziyaret edilerek, sorunları dinlenirken; durumdan haberdar olan 1942 doğumlu Ziya Civelekoğlu da ziyaret ekibini yalnız bırakmadı.

İlerleyen yaşına rağmen AK Parti sevdasını hala içinde tutan ve partisi için çalışmalara katılan Civelekoğlu, "Biz, gençliğimizde de, ilerleyen yıllarda da diğer yönetimleri gördük, AK Parti yönetiminin farkını daha iyi anlıyoruz. Allah ömür verirse, son nefesimize kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki AK Parti için gücümüz yettiğince mücadele edeceğiz, torunlarımıza bu davayı miras bırakacağız, ben ihtiyarım diyerek kenara çekilmemek lazım, bildiklerimizi aktarmamız gerek." dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel de, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ziya Amca'nın bizlerin yanında olması, partimize destek vermesi ve kapı kapı gezerek üyelerimizle hasbihal etmesi bizleri gururlandırdı, motivasyonumuzu arttırdı. Parti teşkilatımızla birlikte üyelerimizi ziyaret ederken, bu tür dava sevdalılarını görmek, çalışma şevkimizi arttırıyor." dedi.

Bakmadan Geçme