'Bir Fotoğraf Binlerce Hikaye' sergisi Bozkurt'ta

'Bir Fotoğraf Binlerce Hikaye' adlı fotoğraf sergisinin üçüncüsü sel afetinin yıl dönümünde Bozkurt'ta açılacak.

  • 1879

Bozkurt'ta geçtiğimiz yıl 11 Ağustos'ta yaşanan sel afetine ilişkin Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından hazırlanan 'Bir Fotoğraf Binlerce Hikaye' adlı fotoğraf sergisinin üçüncüsü afetin yıl dönümünde Bozkurt'ta açılacak.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nce onaylanan proje kapsamında, 50 fotoğrafın yer aldığı sergi Bozkurt'ta gün boyu gezilebilecek.

Sergi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz şunları söyledi: "18 Haziran'da İstanbul Bağcılar Meydanı'nda, 25 Haziran'da ise Ankara Kızılay Metro'da sergilerimizi açtık. Üçüncü ve son sergimizi ise 11 Ağustos'un yıl dönümünde Bozkurt ilçemizde açıyoruz. 11 Ağustos 2021'de ilk andan itibaren meslektaşlarımız hep sahadaydı. Arkadaşlarımızın objektiflerine yansıyan en iyi fotoğrafları bir havuzda topladık. Bozkurt'ta gerçekleşecek sergide sel felaketi sırasında ve sonrasında çekilen 50 kare olacak. Devletimiz ilk andan itibaren bölgedeydi. Devlet millet kaynaşmasını en çarpıcı fotoğraflarla sergimizde göstermiş olacağız.”

Bakmadan Geçme