'CHP İl Başkanı ile milletvekilini çok ciddiye almayın'

MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, CHP ve HDP'nin Güneydoğu'daki belediyelerin kaynaklarını PKK'ya peşkeş çektiklerini kaydetti.

  • 2562
TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Yüksel Aydın, “MHP 52 yıllık bir siyasi hareket. 52 yıldır iftiralara ve değişik saldırılara rağmen var olan bir siyasi hareketiz. Her baba yiğidin harcı değildir, MHP'de siyaset yapmak. Onun için İl Başkanı, İlçe Başkanı, Belediye Başkanının mücadeleleri karşılıksızdır. MHP siyasetini yaparken, siyasetini dizayn ederken, siyasetinde geleceğini öngörürken, hiçbir karşılık beklemeden yapar. Bunun birçok örneği mevcuttur. MHP tabutluktan, zindanlardan, esaretlerden, şehitlikten, şehadetten geliyorlar. İhtilal dönemlerinde bile uğradığımız haksızlıklarda ‘vardır devletimizin bir bildiği' demişizdir. Devletimiz bize bir şamar vurmuştur, öbür yanağımızı dönmüşüzdür. Onun için kamuoyunda MHP'yi, ülkücüleri, MHP Belediye Başkanlarını, MHP İl Başkanlarını, MHP İlçe Başkanlarını ağızlarına alanların biraz daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. MHP bildiğiniz diğer partiler gibi değil, onun için kendinize dikkat edeceksiniz. Bu uyarı kamuoyunda boş beleş konuşan arkadaşlaradır. Hazmedeceksiniz. MHP Kastamonu'da Kastamonu halkının büyük teveccühünü kazanmıştır. 7 belediye, 14 İGM üyesi, İGM'de 88 bin oy ve 200'e yakın Belediye Meclis üyesi. Demokrasinin güzelliği bu. Demokrasiye inanıyorsak, milletimiz 31 Mart'ta tercihini yaptı. Herkes alacağını aldı. 31 Mart'ta seçim bitti. Bundan sonra Kastamonu'ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Fakat bunu anlamayanlar var” dedi.

“Güneydoğu'daki belediyelerin kaynaklarını PKK'ya peşkeş çektiler”

Belediyelere yapılan eleştirilere değinen Aydın, “Belediyeleri eleştiriyorlar da, seçimlerden kısa bir süre sonra Kovid-19 belası ile karşı karşıya kaldık. Belediye başkanlarımızın yapacağı birçok icraat her yerde olduğu gibi sekteye uğradı. Bunları bir eksiklik gibi ortaya getirmek doğru değil. İnsani değil, vicdani değil. Kısıtlama sadece insanımızda yok ki. Kısıtlama belediyelerimizde de var. İller Bankası'ndan payda azalma var. Dolayısıyla bu noktada elinden geleni yapıyor. Eksiğimiz tabii vardır. CHP İl Başkanı ile milletvekilini çok ciddiye almayın. ‘Muhteşem ikili' diyorum ben onlara. Hiçbir özellikleri yok. Nereden geldiklerini biliyoruz çünkü. Siyasi geçmişlerini biliyoruz. Tıynetlerini biliyoruz. Bugün Kastamonu'da özel yapmak istediklerini biliyoruz. Kastamonu'nun gerçek CHP'lilerine sesleniyorum. Siz dinini, devletini, milletini, vatanını seven insanlarsınız. Siz Allah'tan korkarsınız. Siz ondan utanırsınız. Size siyaset yapmak, bizim için keyif olur. Kastamonu'daki gerçek CHP'lilere söylüyorum. Ne hikmetse, o Hikmet'te bir hikmet var. Adam 3 gün önce, Selahattin Demirtaş'a güzellemeler yapan İstanbul'un Büyükşehir Belediye Başkanı, PKK'nın bütün unsurlarına mesajlar yollayan, Güneydoğu'daki belediyelerin kaynaklarını PKK'ya peşkeş çektikleri için görevden alınan, yerlerine atanan kayyumlarla ilgili açıklamalarda bulunanın yanına gitmiş, oradan Kastamonu'ya mesaj veriyor. Bir tarafta Hikmet Bey, bir tarafta milletvekili olan zat. Kastamonu bunu yemez. Pervin Buldan kim? Terör örgütünün meclisteki uzantısı. Sayın İmamoğlu; Pervin Buldan ve İP'in Genel Başkanı Meral hanımı yazıyor ve ‘Bunların nezdinde Kadınlar Günü'nü' kutluyoruz diyor. İP'in Genel Başkanı, Meral Hanım ‘Ben kızmadım ama arkadaşlar sinir olmuş' diyor. Şimdi böyle bir adamı ziyaret ederek Kastamonu'ya ayar vermeye çalışıyor” şeklinde konuştu.

“Senaryosunu kendimizin yazmadığı hiçbir oyunda oynamayız”

Hikmet Erbilgin'in sosyal medya paylaşımlarına değinen Aydın, “Bu arkadaşında il başkanlığı sorunlu zaten. Genel Başkanı hakkında; ‘Kılıçdaroğlu konuşmasa daha iyi sonuç alırız sanırım', ‘Kılıçdaroğlu beni ikna etsinler söz veriyorum ‘Evet' oyu vereceğim' demiş. Bunu yazan Hikmet Erbilgin. Sen Genel Başkanını tanımıyorsun, Kastamonu'da il başkanıyım diye kırıta kırıta geziyorsun. Biz ne zaman susacağımızı, ne zaman konuşacağımızı biliriz. Senaryosunu kendimizin yazmadığı hiçbir oyunda oynamayız. Bizimle çok fazla topa girme. Yoksa külahları değişiriz. İşine bak. Senin Kastamonu'ya yapacağın, hiçbir şey yok. Sizin gizli gündeminiz var. Sizin derdiniz Kastamonu değil. Genel Başkanın yanlış ise, neden il başkanısın sen? Onun için bu muhteşem ikiliyi kimse dikkate almasın” diye konuştu.

“Bu olaydan dolayı utanıyoruz”

Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili de konuşan Aydın, “O müptezelin ismi Kürşat. Benim ona tavsiyem öncelikle adını pudra şekeri yapsın. Kürşat ismi ona yakışmıyor. Bize niye soruyorsunuz? Bu konuyu bize sormayın. Bu konuyla bizimle ne alakası var? O konu sadece Kastamonulu olarak ilgilendiriyor. Utanıyoruz yani. Kastamonu isminin bu şekilde günlerce anılması, her Kastamonulu gibi beni de rencide etti. Biz bu şekilde ulusal basında olmalıydık. Bunun altını kaşıyacaksınız, muhataplarına sorun. MHP'nin hiçbir mensubu Cumhur İttifakı konusunda asla yanlış yapamaz. Çizgi ne ise oradadır. Çünkü Cumhur İttifakı Türk Milleti'nin geleceği. Kastamonu geçmiş dönemde öyle bir adamla karşı karşıya kalmış ki, adam Sayın Cumhurbaşkanımızı kandırmış” ifadelerini kullandı.

“5 yılda Milli Sanayide Türkiye millileşti”

Türkiye'nin içeriden ve dışarıdan manipülasyonla karşı karşıya olduğunu söyleyen Aydın, şöyle konuştu: “Cumhur İttifakı'nın oluşturulduğu süreci baz alırsak, süreç itibariyle içeride ve dışarıda Türkiye'ye kurulmuş tuzakları görüyorsunuz. Bugünde devam ediyor. Tutturmuşlar bir 128 milyar dolar. Devlet yetkilileri açıklıyor. Sizi nasıl tatmin edecekler? 104 amirali absürtte etmek için, gündem değiştirmek için devletin parası kayıp diye çıkıyorlar. Kendi milletvekiliniz İlhan Kesici; “Devletin parası kaybolmaz. Kayıtlarda, gidini bakın' dedi. Gündemi değiştirmek için yapıyorlar. Çünkü Türkiye'ye dair, Türk Milleti'ne dair söyleyebilecekleri bir şey yok. Adamların şer ittifakı var. HDP, PKK, FETÖ. Her şeyin içinde FETÖ var. Bitmediler, bitmeyeceklerde. Onun için her daim uyanık olmamız lazım. CHP bugün FETÖ'nün ayakçılığını yapıyor. CHP Meclis'te, hiçbir milli meselede devletin yanında olduğunu gördünüz mü? Olmazlar, olamazlar. Dolayısıyla buradaki uzantısı bunlara uydu. Zaten onlarda görüyor. Türk Devleti yıllardır Irak'ta, Suriye'de, Libya'da, Akdeniz'de, Karabağ'da mücadele ediyor. Son 5 yılda Türk Devleti savunma sanayi yüzde 75'in üzerinde millileşti. Bunlar ne ile yapılıyor CHP? ”

“Herkes bir yerinden tutsa, Kastamonu çok farklı noktalara gelecek”

Kastamonu'nun ortak değerleri olduğunu söyleyen Aydın, şunları kaydetti: “Spor çok önemli. Takımımızın 1'inci ligde olduğunu bir düşünsenize. Seçim döneminde ben suç duyurusunda bulunmadım. Ben bize gelen ihbarı savcılığa ilettim. Sonrası ne oldu bilmiyorum. 31 Mart'tan sonra ‘Kastamonuspor kendi ayakları üzerinde durmalı, spekülatif hadiselere karışmasın' demiştik. ‘Paravan olmaktan çıkaralım' demiştik. Kastamonuspor'un geçmiş 5 yılda nasıl bir araç olarak kullanıldığını herkes biliyor. Dolayısıyla Cengiz Aygün'e çok teşekkür ediyorum. Fakat bu iş adamı tek başına bırakılırsa, o da bir yere kadar. Herkes bir yerinden tutsa, Kastamonu çok farklı noktalara gelecek. Siyasi parti ayrımı yapmadan herkesin Kastamonuspor'a sahip çıkması gerekiyor. Mutlaka yardımcı olmak lazım. Hentbol takımımız uluslararası maçlar oynuyor. Hem Belediye Başkanımıza, hem de mevcut başkan Bülent Bıyıklı ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bunlara destek olmak lazım. Yurtdışındakiler bizden çok tanıyor Kastamonu'yu.”

Yorumlar 2
koray 23 Nisan 2021 10:15

bu dinazorlari yüzsüzleri istemiyorum bu siyasetciler kör bu siyasetciler yalanci bu siyasetciler mafya bu siyasetciler omurgasiz bugun ak dediklerine yarin piskince kara derler en basindan kokmușlar liderlerinin karșisina çıkıp sen yanliș yapiyorsun arkadaș diyemeyecek kadar..

Hamza 22 Nisan 2021 04:36

Hadi oradan..!! Ülkeyi soyan hırsızların, Çin zulmüne, Ege adalarının gaspına ses çıkarmayan, demokrasi, insan hakları düşmanlarının değnek-bastonu faşist kafatascılar. Siz tecavüzcüleri, uyuşturucu içen-satanları ve ülkeyi soyanları koruyun. Sizin kafanız eğitime, sanata, kültüre çalışmaz. Kullanışlı eleman olarak dönek Bahçeli'nin arkasında utanmadan devam edin.

Bakmadan Geçme