Demir 'Kastamonu'da Günü Kurtarma Siyaseti Yapılıyor'

AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir, Kastamonu'da günü kurtarma siyasetinin yapıldığını belirterek, bunu değiştirmek için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

  • 626
TAKİP ET

Demir, Şerife Bacı Öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İstanbul siyasetini Kastamonu'ya getirmek ve daha kaliteli hizmet etmek amacıyla milletvekili aday adayı olduğunu ifade eden Murat Demir, Kastamonu'da artık bir değişimin olduğuna inandığını söyledi.
Kastamonu'yu ve Kastamonu siyasetini iyi bildiğini ve yakından takip ettiğine dikkat çeken AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Demir, 'Kastamonu'da artık bir değişimin olması gerekiyor. İstanbul'dan gelen bir Kastamonuluyu Kastamonu'nun artık kabullenmesi gerekiyor. İstanbul'da sürekli güçlü bir Kastamonu potansiyeli olduğunu söyleriz. Türkiye'de sanayi anlamında yön veren birçok firmanın Kastamonulular olduğunu görüyoruz. İstanbul'daki Kastamonu gücünü siyasi lobilerle etkin kullanmak gerekiyor. Bunun yerine getirilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Siyaseti çok iyi biliyorum. Ben Kastamonu'da birçok Kastamonulu'dan daha çok Kastamonuluyum. Zamanımın önemli bir kısmını ben bölgemde geçiriyorum. Eğitim ve dini anlamda Kastamonu'ya ve İlçelerine çok ciddi katkımız oldu. Ben İstanbul siyaseti ile Kastamonu siyasetini karşılaştırdığımda arada uçurum bir farkın olduğunu gördüm. Ben onun için Kastamonu'ya İstanbul siyasetini getirmek istiyorum. Bu dönemde Kastamonu siyasetinin AK Parti'yle çok daha etkin olacağına inanıyorum. Çünkü burada artık bir AK Parti belediyesi hizmet vermeye başladı. İstenildikten sonra yerelde AK Parti'nin yapamayacağı hiçbir şey yok. Kastamonu için geliştirilecek birçok proje var. Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın bunları başarıyla yapacağına inanıyorum' dedi.

'KASTAMONU'DA GÜNÜ KURTARMA SİYASETİ YAPILIYOR'
Hayatı boyunca kısa hesaplar yapmadığına işaret eden Murat Demir, şunları kaydetti: 'Milletvekili olursam ikinci dönem hesabı yapmam. Eğer Kastamonu'da milletvekilliği yapacaksam, ikinci dönem hazırlığımı yaptığım hizmetler zaten hazırlığımı yapacaktır. Çalışarak, bölgeme hizmet ederek bana Kastamonu'nun sahip çıkması gerekiyor. Bir dönem daya yapın gitmeyin demesi gerekiyor. Milletvekili olurum veya olmam ama ben Kastamonu'da bir değişim yaptığımı düşünüyorum. Bir yol açıyorum. Benden sonra insanlar cesaretlensin ve kendi bölgesi için çalışsın. İstanbul'dan geleni bir sanayici olarak Kastamonu sahiplensin. Bu ben veya bir başkası olabilir. İstanbul'da siyaset nasıl yapılıyorsa Kastamonu'da da aynı siyaset yapılmalıdır. Kastamonu'da baktığımız zaman günü kurtarma siyaseti olduğunu görüyoruz. İstanbul'da seçim bittiğinde seçimin devamı yürür. Burada ise yürümüyor. İstanbul siyaseti hizmet ve çalışma şeklinde yürürken, Kastamonu siyaseti günü kurtarma şeklinde, hizmet ise ikinci plandadır. Burada kişiye bazlı siyaset yapılıyor. Kişi ancak kendini düşünüyor. Ben siyasetin her noktasının inceliğini iyi biliyorum. Kastamonu'da siyasete bir şeyler katmak için buradayım. Hizmet için buradayız. Şayet seçilir ve milletvekili olursam Kastamonu farklı bir milletvekili modelini görecek'

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)

Bakmadan Geçme