Dershane müdürü FETÖ'den tutuklandı

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bir dershane müdürü Mustafa Sevinç, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • 4080
TAKİP ET
Edinilen bilgiye göre, Taşköprü'de Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan ve geçtiğimiz aylarda Taşköprü'den ayrılan Mustafa Sevinç, şehir dışında gözaltına alınarak Taşköprü'ye getirildi. Mustafa Sevinç, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aynı soruşturma kapsamında M.F.K. ile H.K. mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, M.K. ise ikametinde bulunamamıştı. Hakkında gözaltı kararı bulunan M.K.'yi ise arama çalışmaları sürüyor.
Yorumlar 2
bartının adil öküzü 06 Eylül 2016 11:50

bartındaki fetöcülerin çözümü kastamonu da gizli sayın mem müdürü ve sayın valim saygılar ve selemlar. inşAllah MEVLÜT okutacağım bütün pkk ve fetöcüler temizlenince

bartının adil öküzü 06 Eylül 2016 11:42

Sayın Kastomunu milli eğitim müdürü açıkta bir kriptolu yılan geziyor sinsice çok ağır abi bir yılan bu. Bartın dan selamlar,hayret ettim daha ihraç edilmemiş ve tutuklanmamış öyle açıklarda geziyor

Bakmadan Geçme