'Elektrik ve doğal gaz faturaları kiradan fazla'

CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, 'İlk kez kirasından çok elektrik faturası gelen işyerleri, doğal gaz faturası kirasından çok gelen haneler var' dedi.

  • 1611
Youtube Kanalı
Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, basın açıklamasında bulunarak pahalılığa değindi.

Erbilgin şöyle devam etti: "Değerli Kastamonulular doğal gaz faturalarımız elektrik faturalarımız gelmeye başladı, sizlerden vergiyle zamlarla çalınan paraları devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Mutfaklar yangın yeri, pazarlar ateş pahası, işsizlik artıyor. İnsanlar faturalarını ödemekte zorlanıyor. İlk kez kirasından çok elektrik faturası gelen işyerleri, doğal gaz faturası kirasından çok gelen haneler var" dedi.

"Cumhuriyet Halk Partisi'ne davet ediyorum"

Şehrin gençlerini CHP'ye davet eden Erbilgin; "İktidar sahipleri mobese kameraları ile bizleri izlerken, milletvekilimiz konuşmasın diye uğraşırken bize düşen hep birlikte el ele verme zamanı. Bu zor günleri aşacağız güzel bir ülkeyi hep birlikte kuracağız. Şimdi Kastamonu'da, tüm ilçelerimizde bu şehrin gençlerini Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün partisine Cumhuriyet Halk Partisi'nde birlikte çalışmaya davet ediyorum."

Bakmadan Geçme