Esen Arzu Oğuz Türkiye ikincisi

Kastamonu Merkez İlköğretim Okulu ve Erişen Spor Kulübü öğrenci Esen Arzu Oğuz, Isparta ilinde yapılan Okullararası Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 2. oldu.

  • 1684
TAKİP ET

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığının 2011 yılı faaliyet programında yer alan ve 08-12 Mart 2011 tarihleri arasında Isparta ilinde yapılan Okullararası Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında İlimiz Merkez İ.Ö.O öğrencisi ve kulübümüz sporcusu Esen Arzu Oğuz 59 Kg. ‘da Türkiye 2. si oldu.

Kulüp antrenörü Murat Şengül, “2011 yılına çok iyi başladık. İzmir ilinde yapılan Türkiye Poomse Taekwondo Şampiyonasında elde edilen Türkiye 3. lüğünün ardından Isparta ilinde yapılan Okullararası Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Türkiye 2. liğini yakaladık. Kastamonu'da Taekwondo sporunda artık başarılar gelmeye başladı. Bunun temelinde azimli ve sabırlı bir şekilde çalışma yatıyor. Halkımızdan sporumuza destek olunmasını istiyoruz. İnşallah 2011 yılında Türkiye Şampiyonu çıkartarak Milli takıma sporcu vermeyi ve İlimizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz, ayrıca sporcumuzu ilimize kazandırdığı başarısından dolayı tebrik ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme