'Gerçeklerin üstü kapatılamaz'

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Osman Faruk Ataşalar, kapatılan afiş hakkında konuştu. Ataşalar, 'Gerçeklerin üstü kapatılamaz.' dedi.

  • 1123

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Osman Faruk Ataşalar, Sinan Ateş'in katillerine burs verildiği yönündeki iddiaları yalanladı.

"AFİŞİ KALDIRMADILAR"

Ataşalar, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kastamonu'ya geldiği gün Milliyetçi Hareket Partisi tarafından iki yere afiş asıldı. Afişte Sinan Ateş'in katillerine burs verildiği söylenmekteydi. Bu yalan haberdir. Genel Başkanımız bunu yayınladı. Bu afişin kaldırılması için hem il başkanını hem milletvekili adaylarını aradık. Afişi kaldırmadılar." dedi.

"GERÇEKLERİN ÜSTÜ KAPATILAMAZ"

İYİ Parti İl Başkanı Ataşalar, "Sayın Devlet Bahçeli ilimizi ziyaret etti. Parti binamıza 'Sinan Ateş'in katillerini yakalayacağız' diye afişimizi astık. Ve yakalayacağız. Sinan Ateş'in katilleri saklanıyor şu anda. Sinan Ateş'in çocuklarının hesabını biz soracağız. Bu afişi astıktan sonra üst katımızdaki MHP İlçe Başkanlığından bayrak sallandırarak; galiba Devlet Bahçeli'nin görmemesi için afişimizi kapattılar. Daha üst katta Saadet Partisi var. Afişimizi Saadet Partisinin camına astık. Bu kez de çatıdan bayrak sallandırarak kapattılar. Çok ilginç Sayın Devlet Bahçeli gittikten sonra da bayrakları kaldırdılar. Sinan Ateş'in katillerini yakalamak bizim iktidarımıza nasip olacaktır. Gerçeklerin üstü kapatılamaz." dedi.

"Gerçeklerin üstü kapatılamaz"
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Osman Faruk Ataşalar, kapatılan afiş hakkında konuştu. Ataşalar, "Gerçeklerin üstü kapatılamaz." dedi.@iyi_kastamonu37 @iyi_kastamonu pic.twitter.com/7neBWCQHWt — Kastamonu Güncel (@kastamonugncl) April 25, 2023

Bakmadan Geçme