İşte Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayları

1 Kasım'da yapılacak olan erken seçimde partilerin listeleri belli oldu.

  • 2209
TAKİP ET
1 Kasım'da erken genel seçimde AK Parti'nin milletvekili adayları belli oldu.

İlk sırada 7 Haziran seçimlerinde üç döneme takılan ve bu dönemde aday olan sürpriz isim Hakkı Köylü olurken, ikinci sırada mevcut milletvekili Metin Çelik ve üçüncü sırada da bir önceki dönemde listeye giremeyen Tosya'nın adayı Zafer Nalbantoğlu'nun yerine Murat Demir aday gösterildi.

Yorumlar 2
Yunus Adem 21 Eylül 2015 11:14

Bazı insanlar var dır ki kendilerinden çok arkalarındaki grplar çalışır. Gülşen'in aday gösterilmesinin etkilerini seçim akşamı göreceğiz. Hakkı Köylüde de sağlam yüz varmış. Başka yerde olsa AKPy verirdim ama bu defa MHP diyorum. Kastamonunun yolsuzlukları aklayan birinin hem de ilk sırada mv adayı olmasına hiç razı değlim.

Emin EĞRİ 18 Eylül 2015 22:35

Kastamonu seçmenini kaale almayan bir AKP Genel merkezi var. Önümüzdeki dönem de temizlik ihtiyacı olabilir diye Hakkı KÖYLÜ'yü garantiye almışlar! İnsaf...Hakkı Köylü Kastamonu için var ile yok arasındaki vekillikten ileri gidememişken bu ısrar diğer aday gençlere hakarettir. Hele Tosya'dan NALBANTOĞLU için en az 2. sıra isteyen TOSYA'lılar acaba ne diyecektir? Hakkı KÖYLÜ'yü uygun gören karar,Mehmet Yıldırım için de 2. sıra demeliydi yani!

Bakmadan Geçme