İYİ Parti'de Yirmibeşoğlu güven tazeledi

İYİ Parti Daday İlçe Başkanlığında olağan genel kurul yapıldı. Mustafa Rıfkı Yirmibeşoğlu yeniden seçilerek güven tazeledi.

  • 1896

Daday İYİ Parti İlçe Başkanlığının 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

İlçedeki bir kafede saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongre Divan heyetinin seçilmesi ile devam etti. Ardından faaliyet ve denetim raporları İlçe Başkanı Mustafa Rıfkı Yirmibeşoğlu tarafından okundu.

Daday'ın gelişiminin önündeki en büyük problemin Daday-Kastamonu kara yolunun yıllardır bir çözüme kavuşturulamamış olması olduğunu söyleyen İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Katar, "El birliğiyle Daday'ın önünü açmalı, muhteşem turizm potansiyelini gün yüzüne çıkarmalıyız. Biz İYİ Parti olarak kadrolarımızla hazırız, buradayız. İktidarımızda Daday'ı İYİ yapmak için büyük bir gayret göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, olağan genel kurulun partililere, Daday'a hayırlı olması dileklerinde bulunarak, İYİ Parti teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.

İYİ Parti Daday İlçe Başkanı Mustafa Rıfkı Yirmibeşoğlu ise, "Bizleri onurlandıran İl Başkanım, değerli İl Yönetim Kurulu, İlçe Başkanlarım, Daday Belediye Başkanım, İl Genel Meclis Üyem, CHP İlçe Başkanım, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri, muhtarlarımız, kıymetli hanımefendiler, yol arkadaşlarım ve çok değerli katılımcılar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.

Konuşmaların ardından yapılan ve tek liste ile tekrar aday olan mevcut İlçe Başkanı Mustafa Rıfkı Yirmibeşoğlu, mevcut oyların hepsini alarak yeniden İYİ Parti Daday İlçe Başkanlığına seçildi.

Bakmadan Geçme