Kastamonuspor'un Rakipleri Belli Oldu

Kastamonuspor 1966, Spor Toto 3. Lig 3 Grupta mücadele edecek.

  • 977
TAKİP ET

Spor Toto 2. ve 3. Lig gurup kuraları belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde yapılan kura çekimini TFF Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar ve Genel Sekreter Kadir Kardaş gerçekleştirdi. Kulüp temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen kura çekiminde konuşan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, kulüplere yapılan yardımlara dikkat çekerek, tüm kulüplere yeni sezonda başarılar diledi.

Konuşmanın ardından çekilen kura çekiminde Kastamonuspor, 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek. Kastamonuspor 1966'nın grubundaki rakipleri ise şöyle oluştu: 'Batman Petrolspor, Bayburt Grup Özel İdare, Bergama Belediyespor, Beylerbeyispor, Çatalcaspor, Çine Madranspor, Çorum Belediyespor, Dardanelspor, Darıca Gençlerbirliği, Dersimspor, Erzincan Refahiyespor, Gölcükspor, Körfez İskenderunspor, Manavgatspor, Niğde Belediyespor, Sandıklıspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Van Büyükşehir Belediyespor'

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)

Yorumlar 1
Emin EĞRİ 09 Temmuz 2015 22:26

Futbol federasyonu çok iyi bildiğini sanarak böyle bir gruplandırma yapmış ama okuyan öncelikle hem gülüyor,hem şaşırıyor! Bize göre batımıza Çanakkale'ye kadar gideceğiz,doğu da ise Van'a kadar yolumuz var. Tam 1200 km! İnsaf denir buna. Takım otobüsle gitmiş olsa bir gün gidiş bir gün geliş olur. Uçakla gidecek her kulübün imkanı da yok. O zaman bu federasyon gerçekten takımlara eziyet etmekten zevk alıyor denilebilir!

Bakmadan Geçme