Kırkbeşoğlu, Onur Talha'yı ödüllendirdi

Kastamonu Boks İl Temsilcisi Yılmaz Kırkbeşoğlu Avrupa üçüncüsü Taekwondocu Onur Talha Soykan'ı ödüllendirdi. 

  • 2175
TAKİP ET
Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) tarafından 08-11 Eylül 2016 tarihleri arasında Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen, 40 ülkeden 412 sporcunun katıldığı 7. Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası'nda ilimizi ve ülkemizi ayyıldızlı forma ile temsil eden Onur Talha Soykan 49 kg'de Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi olmuştu.

Kastamonu Boks İl Temsilcisi Yılmaz Kırkbeşoğlu, ilimizi ve ülkemizi ayyıldızlı forma ile temsil ederek Avrupa üçüncüsü olan taekwondocumuz Onur Talha Soykan'ı başarısından dolayı kutladı.

Böyle sporcuların kolay yetişmediğini söyleyen Yılmaz Kırkbeşoğlu, Onur Talha Soykan'ı çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.

Kastamonu Taekwondo İl Temsilcisi ve sporcu antrenörü İsmail Arıkan, 'Boks İl Temsilcisi Yılmaz Kırkbeşoğlu hocamıza göstermiş olduğu bu duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri son derece gururlandırmıştır.' dedi.
Yorumlar 3
Ayten-Murat SOYKAN 08 Ekim 2016 12:55

Başta Sayın Valimiz Mesut YILDIRIM’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan AKBIYIK'a ve Kastamonu Boks İl Temsilcisi Yılmaz KIKBEŞOĞLU'na ilgi ve desteklerinden dolayı; ayrıca, İlimizi ve ülkemizi ayyıldızlı forma ile temsil ederek Avrupa üçüncüsü olan ve bu gururu bizlere yaşatan oğlumuzu yalnız bırakmadıkları ve bu yaşadığımız GURURUMUZA ortak oldukları için çok teşekkür ederiz. Bir sporcu kolay yetişmiyor gerçekten. Zaman, emek, zahmet, özveri, maddi ve manevi aklınıza gelebilecek her şey. Evet Şükrü kardeşim dediğin gibi Taekwondo yu maalesef spor olarak destekleyen ne bir iş adamı ne de Kastamonumuzun önde gelenlerinden bir kişi  görmedik hiç. Çıktığımız bu yolda bize her anlamda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Antrenörümüz İsmail ARIKAN hocamla çok zor şartlarda bu günlere geldik. Başka hiç bir sponsorumuz olmadı. Burada kendisine de sonsuz teşekkürlerimizi iletmek isteriz.Teşekkürler İsmail Hocam, Onur Talha ya inandığın ve maddi manevi her zaman yanında olduğun için...

Rıza 07 Ekim 2016 09:48

Öncelik le sporcu kardeşimizi tebrik ediyorum Ne yazık ki İlimizin amatör branşlarının gelişmemesinin en büyük etkisi spora gereken değerin verilmemesi İş adamları, Kurumlar ve Özellikle Belediye, Millet vekilleri, İl Başkanları sizin görevleriniz arasında yer almıyormu gelecek nesillere sahip çıkmak İl için Meclis'lerde ve Müdür koltuklarında oturuyorsunuz yazık yazık İliniz sporcularına gelecek nesile sahip çıkın saygılar..

06 Ekim 2016 18:17

Spor futboldan ibaret değildir.Bizler de futbolu severek izliyor takip ediyoruz fakat bu demek olmuyor ki diğer branşlar göz ardı edilsin. Taekwondo için örnek verecek olursak, bir sporcunun maçlara çıkması demek en az iki yıl ve sonrasında Türkiye de yüzlerce sporcu arasından derece aldıktan sonra milli takım seçmesine girecek ve oradan Avrupa veya Dünya şampiyonasına çıkacak. Peki Kastamonu'nun sporcusuna Türkiye şampiyonasına katılması ve derece yapması için gerekli koşullar sağlanabiliyor mu?İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehir kulüpleri ile rekabet edebilecek şartlara sahip mi? Onur'a bir sorsunlar, Türkiye Şampiyonasına katılırken sponsorları kimlermiş? Cevap veremeyecektir çünkü maalesef Kastamonu iş adamlarının, Kastamonu futbol takımının dışında sporun başka branşları ile isimleri yanyana gelmemiştir.Onur kardeşimiz tüm bu zorluklara karşı antrenörü ile verdiği mücadele ve emeğinin sonucunda Avrupa üçüncüsü olmuştur. Kendisini tebrik ediyor, yolunun açık olmasını diliyorum

Bakmadan Geçme