MHP'den destek istediler

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, "Kastamonu dahil, Türkiye genelinde kadroya alınmayan çok sayıda işçimiz var" dedi.

  • 750
TAKİP ET

Resmi Gazetede yayımlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kamuda istihdam için yapılan düzenlemenin 2 Ocak 2018 tarihinde yürürlüğe girmesiyle birlikte; Bu kapsamda kadroya alınmayan taşeron işçiler Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığını ziyaret ederek kadroya alınmaları konusunda destek istediler.

MHP Kastamonu İl Başkanı Maşalacı; 'İşçilerimizle bir araya gelerek taleplerini dinledik. Başta KİT'ler de çalışan işçilerimiz, hizmet alımı çerçevesinde yıllık sözleşmeli çalışan işçilerimiz, Şeker fabrikaları bünyesinde çalışan mevsimlik işçi, geçici işçi ve muvakkat işçi olarak 25-30 yıldır hizmet veren işçilerimiz mağdur olmuştur. Kastamonu dahil, Türkiye genelinde kadroya alınmayan çok sayıda işçimiz var. Biz genelde de yerelde de bu işçilerimizin yanındayız. Kesinlikle ortada bir adaletsizlik var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak hem yerelde hem de genelde bununla ilgili yapılan çalışmalarımız devam ediyor. Bu husus bizleri ziyadesiyle üzmektedir. MHP olarak bizler her zaman kardeşlerimizin yanındayız. Sorunlarınız sorunlarımızdır. En ufak detaya kadar sizlerin yanında olacağımızı unutmayın' dedi.

Bakmadan Geçme