Murat Demir, Sporcuları Kutladı

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Kadınlar Challenge Kupası'nda yarı finale yükselen Kastamonu Belediyespor Hentbol Takımı'nı başarısından ötürü kutladı.

  • 1007
TAKİP ET
Kastamonu Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, çeyrek final mücadelesinde Kadınlar Chellenge Kupası'nda Hollanda'nın Virto takımını her iki maçta da yenerek yarı finale yükseldi.

Kastamonu Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'nın gösterdiği başarısından ötürü tebrik eden AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, 'Bayan Hentbol takımımızı gönülden tebrik ediyorum. İşte Kastamonu'da spor mu yoksa Kastamonuspor mu diye yapılan açıklamalara bana göre verilen en güzel cevap bu olsa gerek. Amatör sporlara ve profesyonel futbol takımına her türlü desteği sağlayan maddi manevi her türlü fedakarlığı yapan Kastamonu Belediye Başkanımıza ve onun ekibine sonsuz teşekkür ediyorum, yürekten kutluyorum' dedi.

Kick Boks'ta da alınan başarıya dikkat çeken Demir, şöyle konuştu, 'Bu başarıların bilinçsizce yapılan açıklamalara en güzel cevap olduğunu düşünüyorum. Kastamonu'nun bir hentbol takımının Avrupa Kupaları'nda finale yükselmenin profesyonel futbol takımının kendi liginde şampiyonluğa gitmesi bilinçsizce yapılan açıklamalara verilen en güzel cevap diye düşünüyorum. Amatör sporlarda yine kickboksta Avrupa üçüncüsü olan Kastamonu'yu temsil eden Emrah Şahanoğlu kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bir ilin her türlü spor dalına verdiği önemi bu başarılar anlatmaya yeter diye düşünüyorum ve Hollanda'nın Virtro takımını her iki maçta da mağlup edip, ülkemize ve Kastamonu'ya Avrupa Kupaları'nda yarı final mutluğu yaşatan Kastamonu Belediyesporumuzu kutluyorum. Yönetiminden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına bu başarıda katkısı bulunanlara teşekkür ediyorum' diye konuştu.

(İHA) 
Yorumlar 6
Ertan 25 Şubat 2016 16:05

Sayın vekilim taekwondo branşı doruk yapmasına rağmen bu ilgisizlik neden?

Akif dalsiz 22 Şubat 2016 23:09

Sayın vekilim benim oglum taekwondo dalında milli sporcu .belediyenin desek teklifi üzerine lisansını kastamonu spor bünyesine verdim ve hiçbir maddi ve manevi desd3k bulamadım bir yol yardımı için belediye koridorlarında tabir caizse Medine fıkaraları gibi bekletildik ayrıca dilenci konumuna konulduk yani söylediğiniz desteği biz bulamadik bizim çocuklarımız bu memleketin evladı değilmi bizim kazandığımız madalyalar bu ilin şerefi degilmi.

batuhan 22 Şubat 2016 21:23

Sayın Vekilim Amatör sporlarda yine kickboksta Avrupa üçüncüsü olan Kastamonuyu temsil eden Emrah Şahanoğlu demişsiniz ama Resmi Uluslararası Müsabakalarda Millilik ünvanı Alarak dönen cocuklarımıza destek verılmemıstır.

murat 22 Şubat 2016 21:07

Sayın Vekilim ben bir Milli taekwondo sporcusu velisi olarak bizzat Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin BABAŞ dan taekwondo ya destek vereceklerini söyledikleri halde en ufak bir destek görmedik ve diğer taekwondocu ailelerinin destekleriyle ve anrenörlerinin özverileriyle Millilik ünvanı alan sporculara dahi kesınlıkle destek verilmemiştir. Hep Sözde Kalan Vaadlerden ibarettir.

osman 22 Şubat 2016 20:27

Kastamonu da Taekwondo branşı hem aktif sporcu sayısı olarak hem başarı olarak bütün amatör branşların önünde bunlar resmi kayıtlıdır ama destek alamayan da branstır.sayın belediye başkanımız söz vermesine rağmen destek veren kimse yok maalesef dikkate almanızı temennisiyle

Taekwondo 22 Şubat 2016 19:31

Sayın vekilim, iktidardaki başarınız tartışılmaz, kışın buna hep birlikte şahit olduk. İlimizde başarılı bir branş olan taekwondo sporunda 4 Balkan Şampiyonu var, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına Milli Takım adına ilimiz sporcuları katıldı. Uluslararası şampiyonalarda derece yapıldı. Daha yeni Antalya'da yapılan Uluslararası müsabakada Milli Takım adına 9 sporcu yarıştı, 5 sporcu 3. oldu. Daha bir çok Türkiye Şampiyonlukları mevcut. Taekwondo sporuna yeterli destek olunmuyor. Belediyemiz yeterli destek vermiyor, seçim öncesi destek sözleri verilmişti. Bu sözlerin artık tutulmasını istiyoruz. Siz değerli vekilimizden bu işe çözüm getirmenizi talep ediyoruz.

Bakmadan Geçme