Önemli karşılaşmada mağlubiyet!

GMG Kastamonuspor, Amed Sportif Faaliyetler'le sahasında karşı karşıya geldi. Önemli olan bu karşılaşmada GMG Kastamonuspor, mağlubiyet yaşadı.

  • 2611

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, sezonun 35. haftasında sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşma, Kastamonu Gazi Stadyumu'nda oynandı.

1. Lig yolunda mücadele eden iki takım için önemli olan müsabakada, Kastamonulu taraftarlar takımını desteklemek için tribünleri doldurdu.

Maç öncesi GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün sahaya çıkarak açıklama yaptı.

Aygün, "Bugün hep beraber tüm Türkiye'ye örnek olalım. Misafirimiz var, geldiler maçımızı yapacağız. Fair-play çerçevesinde onları karşılayalım. Şeyh Şabanı Veli Hazretlerinin dediği gibi 'Güle güle gelsinler, güle güle gitsinler.' Tabi güle güle gitsinler ama maçı alalım öyle güle güle gitsinler. Sonuna kadar takımı destekleyin, bağırın ama sahaya yasak şeyler atmayın." ifadelerini kullandı.

Saat 15.00'de başlayan karşılaşmanın ilk yarısında, rakip takım oyuncusu Eyüp Oskan'ın 3. dakikada topu ağlarla buluşturmasıyla Amed Sportif Faaliyetler 1-0 öne geçti.

İlk yarıda her iki takım da başkaca gole ulaşamazken, ilk yarı 1-0 Amed Sportif Faaliyetler'in üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında, her iki takım da gole ulaşmaya çalışsa da sonuç alınamadı.

Karşılaşma, temsilcimiz GMG Kastamonuspor'un Amed Sportif Faaliyetler karşısında 1-0 yenilgisiyle sona erdi.

Bu sonuçla, GMG Kastamonuspor grupta 71 puanla ikinci sırada yer alırken, Amed Sportif Faaliyetler 77 puanla birinci sırada yer aldı. Puan farkı ise 6'ya yükseldi.

PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN...

Haber Merkezi
Yorumlar 5
samu 18 Nisan 2024 17:47

anadolu klüpleri ön plana çıkmalı ülke reklamı için gereklidir.

Rojin 21 15 Nisan 2024 08:30

Kastamonulu yoldaşlarımıza teşekkür ederiz.

Rojda21 15 Nisan 2024 02:43

Kastamonu halkını yürekten tebrik ederim. Diyarbakır da sizin şehriniz her zaman baştacısınız. Bu maçta galibiyet yada mağlubiyetten çok misafirperverliğiniz daha ön planda. Özellikle bursaspora çok güzel örnek oldunuz. İnşallah playofta şansınız bol olur ve kazanmanızı diliyorum. Bu şehir Şehit ali gaffar okanı bağrına bastı. Kastamonu halkı da başımızın tacı oldu. Özellikle klüp başkanın sağ duyulu açıklamaları ve belediye başkanının çiçekle karşılamaları örnek teşkil etti. Yaşasın dostluk kardeşlik yaşasın kastamonuspor. Futbol gelip geçicidir dostluk bakidir.

lifecoach 14 Nisan 2024 18:45

Geçmiş olsun diyelim öncelikle. Görünen köy kılavuz istemez demiş eskiler hani perşembenin gelişi de çarşambadan belli olur. Daha başka aklıma çok atasözü geliyor konuyla alakalı olarak fakat bazılarını söylemek doğru olmaz. Kalecimizin yediği hatalı golden sonra kalan ve oynanan 93 dakika boyunca bilinçli bir atak yapamadık. Doldur boşalt tarzı kalabalık futbolcu yığını üzerine yapılan ortalar ve kısır ataklar.. Bizim futbolcular sanki bu bir final maçı değil de Antalya'da kamptalar ve kendi aralarında ya da bir takımla hazırlık maçı yapıyor gibiydiler. Şampiyonluğa oynayan bir takımın futbolcuları hırslı olur, bir an durmadan savaşır. Bir iki futbolcu dışında bu anlayışla oynayan yoktu. Hatta yürüyerek oynayan futbolcular da vardı. Futbolcularımız bu maçın bir anlamda şampiyonluk maçı olduğunu, olayın anlam ve önemini tam olarak idrak edememiş olsalar gerek çok durgundular. Erken yenen golle hem futbolcular hem taraftarlar şoke oldular. Atak oynamak bizim takımın aklına son dakikalarda geldi ya da kapasite bu kadar. Hocanın da eldeki bu mevcut kadro ile yapabileceği fazla bir şey yoktu. Maçı kazanmak için gerekli tüm hamleleri yaptı ama olmadı. Sonradan oyuna alınan oyuncular arasında maç koparacak tarzda düşünülen ve umut vaad eden sadece Yusuf vardı fakat o da tarz olarak ani kontrataklarda başarılı bir futbolcu olduğundan kendi sahasına çekilmiş kalabalık Amed savunmasını geçemedi. Hakemin bir iki kritik pozisyonda takımımız aleyhine verdiği hatalı kararlar oldu. Hani Var olsa maçın sonucu böyle olmazdı diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Play Off maçlarında futbolcularımızdan daha hırslı bir oyun ve mücadele bekliyoruz. Başarılar dilerim.

Galatasaraylı 14 Nisan 2024 17:35

Kastamonuspor ve taraftarını tebrik ederim çok güzel maçtı kardeşlik havasında geçti.

Bakmadan Geçme