Önemli karşılaşmada mağlubiyet!

GMG Kastamonuspor, Amed Sportif Faaliyetler'le sahasında karşı karşıya geldi. Önemli olan bu karşılaşmada GMG Kastamonuspor, mağlubiyet yaşadı.

  • 2362
Önemli karşılaşmada mağlubiyet!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, sezonun 35. haftasında sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşma, Kastamonu Gazi Stadyumu'nda oynandı.

1. Lig yolunda mücadele eden iki takım için önemli olan müsabakada, Kastamonulu taraftarlar takımını desteklemek için tribünleri doldurdu.

Maç öncesi GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün sahaya çıkarak açıklama yaptı.

Aygün, "Bugün hep beraber tüm Türkiye'ye örnek olalım. Misafirimiz var, geldiler maçımızı yapacağız. Fair-play çerçevesinde onları karşılayalım. Şeyh Şabanı Veli Hazretlerinin dediği gibi 'Güle güle gelsinler, güle güle gitsinler.' Tabi güle güle gitsinler ama maçı alalım öyle güle güle gitsinler. Sonuna kadar takımı destekleyin, bağırın ama sahaya yasak şeyler atmayın." ifadelerini kullandı.

Saat 15.00'de başlayan karşılaşmanın ilk yarısında, rakip takım oyuncusu Eyüp Oskan'ın 3. dakikada topu ağlarla buluşturmasıyla Amed Sportif Faaliyetler 1-0 öne geçti.

İlk yarıda her iki takım da başkaca gole ulaşamazken, ilk yarı 1-0 Amed Sportif Faaliyetler'in üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında, her iki takım da gole ulaşmaya çalışsa da sonuç alınamadı.

Karşılaşma, temsilcimiz GMG Kastamonuspor'un Amed Sportif Faaliyetler karşısında 1-0 yenilgisiyle sona erdi.

Bu sonuçla, GMG Kastamonuspor grupta 71 puanla ikinci sırada yer alırken, Amed Sportif Faaliyetler 77 puanla birinci sırada yer aldı. Puan farkı ise 6'ya yükseldi.

PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN...