'Sis cihazı talep etmek akla gelmiyor mu?'

Memleket Partisi İl Başkanı Başesgioğlu, 'İlçeye hapishane isteyen sayın vekilin aklına Ulaştırma Bakanından sis cihazı talep etmek gelmiyor mu?' dedi.

  • 1557

Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, Kastamonu Havalimanının 5 Temmuz 2013 tarihinde açıldığını ve aradan 9 yıl geçtiğini söyledi.

"Geçen 9 yılda 18 defa cihazın takıldığı söylendi"

Kastamonu'da iklim şartları göz önüne alınarak bu yatırımın yapılması gerektiğini söyleyen Başesgiooğlu, "Uçak seferlerinde oluşan saat sıkıntısı bir şekilde çözülüyor, fakat havanın sisli olduğu günlerde seferlerin iptal olması büyük sorun yaratmakta. Geçen 9 yılda 18 defa gerekli cihazın alınıp takıldığı, böyle bir sorunun yaşanmayacağı başta siyasiler tarafından defaatle, övünçle, gururla açıklandı. Hal böyle iken; Ya sorun tam tespit edilemedi! Ya bizlere anlatılamadı ya da işi bilmeyenler tarafından sürekli yanlış açıklamalar yapıldı. Sonuç itibariyle hala seferler iptal olmakta." açıklamasında bulundu.

"İlçemize hapishane isteyen sayın vekilin aklına sis cihazı talep etmek gelmiyor mu?"

Başesgioğlu, "Hamasetten bıktık, usandık! Bir yardım kampanyası düzenleyelim. Kastamonu halkı olarak gerekli cihazı alalım bu sorunu çözmüş oluruz. İlçemize hapishane isteyen sayın vekilin aklına Ulaştırma Bakanından bu sis cihazını talep etmek gelmez mi acaba? Hiç uçak kalkmayan hava alanlarına harcanan parayı düşününce bizimkisi; devede kulak kalır. Eksik olan; Akıl! Adalet! Ahlak! Memleket Partisi iktidarında gelecek." dedi.

Bakmadan Geçme