Vali Günaydın'dan Yeni Yıl Mesajı

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

  • 571
TAKİP ET
Değerli Kastamonulu Hemşehrilerim;

Yeni beklentiler ve umutlarla dolu yeni bir yıla girmenin sevinç, heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Geride bıraktığımız yılda, önemli değişim ve gelişmeler yaşanan  İlimizde, turizm, tarım,  sanayi, eğitim, sağlık, ulaşım,  sosyal hizmetler ve spor gibi birçok alanda hayata geçirilen projelerle,  Kastamonu'nun geleceği için kararlı adımlar atılmış ve atılmaya devam edilmektedir. İlimizde yaşanan bütün bu gelişmeler şüphesiz, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile ilimizdeki bütün kesimlerin planlı ve işbirliği içerisindeki çalışmalarının bir ürünüdür.

2016 yılında da, tarihimizden gelen birikimden aldığımız gücü, sürekli değişen, gelişen dünya şartlarının sağladığı fırsatlarla birleştirdiğimizde, İlimiz için hizmet ve yaşam kalitesinin daha da artacağı, daha huzurlu bir yıl olacağına yürekten inanıyorum.

Gelecekte, İlimizin her alanda gelişmiş ve tüm hedeflerine ulaşmış,  başta ahşap,  tarih, spor, kültür ve turizmin merkezi  olarak gösterilmesi en büyük arzumuzdur. Bu konuda,  tüm kamu kurum ve kuruluşları ile ilimizin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması,  en büyük gücümüzdür.  Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. Her konuda ilimizin gelişmesine katkı sağlayan özverili ve çalışkan Kastamonu halkımıza katkı ve destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

Kastamonulu hemşehrilerimizin, şehit yakınlarımız ve kahraman gazilerimizin, İlimizde bulunan tüm misafirlerimizin, beraber çalıştığım amir, memur, işçi arkadaşlarımın, çalışmalarımıza katkı ve destek veren basın mensuplarımız ile aile ve yakınlarının, yeni yılını en samimi duygularımla kutluyor, 2016 yılının sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyorum.


Bakmadan Geçme