Yangında dumandan etkilenen çocuk hastaneye kaldırıldı

Kastamonu'da bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen çocuk, hastanede tedavi altına alındı.

  • 1408
TAKİP ET

Candaroğulları Mahallesi Şehit Cemal Duygu Sokak'ta iki katlı binanın giriş katında İdris A'ya ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Dumanı gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi. Evin yokuşta bulunması nedeniyle arka tarafta yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki balkona çıkarak yardım bekleyen 14 yaşındaki Y.A, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Dumandan etkilenen Y.A, 112 Acil Servis ekibince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Söndürülen yangında evde hasar oluştu.

Yorumlar 1
İDRİS AKDOĞAN 14 Ağustos 2020 11:09

BEN O İDRİS AKDOĞANIM. O GÜN OĞLUM YAVUZHAN EVDE YANGINI FARKINA VARIYOR İTFAYEYE HABER VERİYOR.SAAT 17,01.İTFAİYE SAĞOLSUNLAR OLUKBAŞINDAN KASTAMONU TRAFİĞİNE RAGMEN 10 DK GİBİ KISA SÜREDE MÜDALEHE EDİYORLAR.AMA OĞLUMU BEN KONTROL AMAÇLA HASTENEYE GETİRDİM KİMSE KALDIRMADI ÇÜNKÜ AMBULANS GELMEDİ.AYRICA OĞLUMU İTFİYECİ ARKADAŞLAR MERDİVENLE BALKONDAN ALMIŞLAR EMEĞİ GECEN HERKESE TEŞEKKÜRLER AMA BU HABERİ YAPAN GAZETECİ KİMSE BİLMİYORUM TELEFONLA HABER YAPTIĞI İÇİN BURDA 14 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞUN SOĞUKKANLI OLARAK YAPTIĞI MÜDALEHEYİ GÖRMEDEN YATTIĞI YERDEN HABER YAPARAK YALAN YANLIŞ HABER YAPIYOR.BU KURTARILDIĞINI BAHSETTİĞİ ÇOCUK İTFAİYAYİ ARIYOR.MASKE TAKIYOR MASKEYİ İSLAYIP TAKIYOR DUMANIN ETKİSİNİ AZALTMAK İÇİN BALKONA CIKIP KOMŞULARDAN YARDIM İSTIYOR AMA BU COCUK ONERE EDİLECEĞİNE GASTACİ ARKADAŞIMIN SAYESİNE GERİSİNİ YAZMAYA GEREK YOK TEŞEKKÜRLER.....

Bakmadan Geçme