Anneler Günü'nde şehit anneleri unutulmadı

Kastamonu'da Anneler Günü'nde şehit anneleri evlerinde ziyaret edildi.

  • 1088
Anneler Günü'nde şehit anneleri unutulmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Kızılay Kastamonu Şubesi gönüllüleri, Anneler Günü nedeniyle şehit annelerine çiçek verdi.

Kastamonu Genç Kızılay gönüllüleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu ile birlikte kent merkezindeki şehit annelerini ziyaret etti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle evlere girmeyen ekipler, kapı kapı dolaşarak şehit annelerine çiçek, tatlı ve kolonya takdim ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu, şehit annelerini tek tek evlerinde ziyaret ettiklerini söyledi.

Genç Kızılay gönüllülerine teşekkür eden Satıoğlu, "Şehit annelerimiz, şehit eşlerimiz, gazi eşlerimiz bu memleketin en fedakar insanları. Aziz vatanımız, memleketimizin bölünmez bütünlüğü, bayrağımız, istiklalimiz, istikbalimiz için en değerli varlıklarını bu ülkeye feda ettiler. Bugün genç kardeşlerimizle beraber onların güzel ve anlamlı gününü kutladık. Annelerimiz ilgi, şefkat, unutulmamak istiyor. Onların gülen yüzünü görmek dualarını almak ayrı bir keyif. Biz onların dualarına, gönüllerine, gönüllerinde olmaya talibiz." dedi.

Kastamonu Genç Kızılay Başkan Yardımcısı Hakan Sancaktaroğlu ise şehit annelerinin Anneler Günü'nü kutladıklarını belirterek, "Güzel bir etkinlik oldu. Farklı duygular tattık. Bugün gittiğimiz annelerimizin gözlerindeki ışıltı bizleri mutlu etti. Kızılay ekibi olarak çok duygulandık." ifadesinde bulundu.