Arıkan'dan Rektör Topal'ı ziyaret

Kastamonu Taekwondo İl Temsilcisi Arıkan, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı makamında ziyaret etti.

  • 469
Arıkan'dan Rektör Topal'ı ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Taekwondo İl Temsilcisi İsmail Arıkan’ı makamında ağırladı.

Dün gerçekleşen ziyarette, üniversite ile taekwondo sporu olmak üzere çeşitli spor alanlarında ortak çalışmalar yapılması hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Topal, Taekwondo İl Temsilcisi Arıkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kastamonu'nun spor potansiyelini geliştirmek ve gençler arasında spor bilincini artırmak için Kastamonu Üniversitesi olarak spora ve sporcuya daima destek olduklarını belirterek, bu alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Taekwondo İl Temsilcisi Arıkan ise, ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Ahmet Hamdi Topal'a teşekkür ederek üniversitenin, sporun gelişimine verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Arıkan ayrıca, üniversite ile iş birliği yaparak gençler arasında spor bilincinin artırılması ve sporun herkes için erişilebilir olması konularında ortak projeler geliştirmeyi umduklarını ifade etti.

Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekiminin ardınan son buldu.