Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Kastamonu Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında yürüttüğü asfaltlama işlemleri tüm hızıyla sürdürüyor.

  • 377
Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şu anda Kuzeykent Mahallesi Hızır Sokak üzerinde yürüttüğü asfaltlama çalışmalarının bu sokakta tamamlanmasının ardından diğer mahallelere geçeceklerini belirten Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, aynı zamanda Kuzeykent Mahallesinde ve şehrin birçok noktasında trotuvar ve parke çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

Kastamonu Belediyesi’nin kurduğu Modern Asfalt Plentiyle şehrin en büyük ihtiyacının giderildiğini ve şu anda bu asfalt plentinde üretilen BSK (Bitümlü Sıcak Karışım)’dan 120 bin ton kullanıldığını aktaran Tahsin Babaş, şehrin yollarının BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) denilen modern, kaliteli asfaltla kaplanarak daha bakımlı, daha güzel ve estetik bir hale getirildiğini kaydetti.

Şehrin dört bir tarafından süren çalışmaların okullar açılmadan önce tamamlanmasını hedeflediklerini açıklayan Tahsin Babaş, 2015 yılı içerisinde şu ana kadar 120 bin ton asfalt malzemesi kullandıklarını belirterek, ayrıca asfaltlama çalışmalarıyla birlikte trotuvar ve parke döşeme çalışmalarının da devam ettiğini ifade etti.

Mahallelerinde yürütülen asfaltlama çalışmaları nedeniyle Kastamonu Belediyesi personeline ve Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a teşekkür eden Kuzeykent Elit Sitesi Apartman Yöneticisi Muharrem Tekeci ise, “Oturdukları sitede 28 dairemiz bulunuyordu. Yolumuz, tozlu ve yağışlarda çok çamurlanıyordu. Belediye başkanımızdan rica ettik, sağ olsun kendisini bizi kırmayarak yolumuzu asfaltladı. Belediye personelimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yolumuz, modern bir görünüme kavuştu. Sitemiz yeni olduğundan dolayı çevre düzenlemesi henüz yapıldı. Çevre düzenlemesi ile birlikte apartmanımızın çehresinin değişeceğine inanıyorum” dedi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)