Asrak, basın mensuplarıyla buluştu

AK Partili Kastamonu Belediye Başkan aday adayı Reşat Asrak, düzenlediği kahvaltı programında basın mensuplarıyla buluştu.

  • 1117
Asrak, basın mensuplarıyla buluştu

27 yıllık memuriyet hayatı olan ve en son Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü iken AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olduğunu belirten Reşat Asrak, Kastamonu'da bir restoranda düzenlediği kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi.

İletişimin öneminden bahseden ve herkesle iletişim kurmayı sevdiğini söyleyen Asrak, "27 yıllık memuriyet hayatım var. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevimden aday adaylığı nedeni ile ayrıldım. Bazıları soruyor 'gül gibi müdürlük görevin varken niye aday adayı oldun' diye. Ben memleketimi seviyorum. Edindiğim tecrübeler ve devlet terbiyesi almış olmam nedeniyle hemşehrilerime hizmet etmek istiyorum." dedi.

"ADAY OLURSAM AK PARTİ OLARAK BELEDİYEYİ KAZANACAĞIZ"

Asrak, "Aday adayı olduğum günden bu tarafa hemşehrilerimden çok olumlu dönüşler alıyorum. Bu konuda bana mektup yazan bile oldu. Bunlar beni mutlu ediyor. Aday olursam AK Parti olarak belediyeyi kazancağımıza eminim. Makamlar, mevkiler geçici. Önemli olan insanların gönlüne dokunmak. Gönül insanı olmak. Benim hayat felsefemde bu şekilde. Hatalarımız vardır, elbette olacak, insanız. Geride hoş bir sada bırakabilirsek ne mutlu bize." diye konuştu.

"BAŞKANLIK GÖREVİ ŞU AN ATEŞTEN BİR GÖMLEK"

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü döneminde Kastamonu'ya çok önemli projeler kazandırdıklarını belirten Asrak, "Allah nasip ederde aday olursam ve seçimi kazanırsam Kastamonu'nun mevcut birçok sorununun üstesinden geleceğim. Başkanlık görevi şu an Kastamonu'da ateşten bir gömlek. Görev tevdi edilirse az konuşup çok iş yapacağım. Ayrıca kaynak bulmakta da sıkıntımız yok. İstişare ederek tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Kastamonu'nun tüm mahallelerinde oluşturacağımız mahalle başkanlığı gibi ekiplerle, uzmanların katılacağı bir çalıştayla bunlar olacak." ifadelerini kullandı.