Aydın'dan Ahmet Katar'a istifa çağrısı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Yüksel Aydın, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar'a KASİAD'tan istifa çağrısında bulundu.

  • 6507
Aydın'dan Ahmet Katar'a istifa çağrısı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Yüksel Aydın, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar’ın eleştirilerine cevap verdi.

MHP il ve ilçe teşkilatları olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Yüksel Aydın, Cumhur İttifakı’na sonuna kadar bağlı olduklarının altını çizdi.

Susarak siyaset yapılmayacağını dile getiren Yüksel Aydın, siyasetçinin parti politikalarını vatandaşların anlayabileceği şekilde dile getirmesi gerektiğini vurguladı.

Cumhur İttifakı ortakları olarak Kastamonu’da sahada olduklarını söyleyen MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘Şerife Bacı’ açıklamasına tepki gösterdi.

Akşener’in açıklamalarının çok bariz olduğunu ve açıklanabilir bir tarafının olmadığını dile getiren Aydın, Ahmet Katar’a “Kim varmış Zonguldak’ta?” diye sordu.

“31 Mart’ta kaç oy almışsın dön ona bak”

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener’e bilgileri verenlerin yanılttığını ifade eden Yüksel Aydın; “Alüminyumcu Katar, senin genel başkanın gaflarıyla ünlü. Siyaset yapacaksan bunları iyi takip etmen lazım. Söylediği sözlerin nereye gittiğini bilmesi gerekiyor. Kastamonu siyasetinde alan boş değil. Sen kime konuşuyorsun? Bir baksana 31 Mart’ta kaç oy almışsın? Milliyetçi Hareket Partisi kaç oy almış? Biz senin kaç katı oy aldık. Sen kendini ne zannediyorsun?” dedi.

“KASİAD’tan istifa et”

KASİAD üyelerinin halen Ahmet Katar’ın devam eden başkanlığından rahatsız olduğunu ifade eden Yüksel Aydın; “Sen artık bir tercih yapmışsın. Siyasete atıldıysan oradan istifa edeceksin” diye konuştu.

Yüksel Aydın, Ahmet Katar’ın diksiyon dersi alması gerektiğini ve hitabet sanatıyla ilgili çalışması gerektiğini dile getirdi.

Bu üslubun Kastamonu siyasetine yakışmadığını dile getiren Aydın; “Kastamonu’da üslubumuzu bozarsak olmaz. Bize de yakışmaz. Bizim kendimize karşı, partimize karşı sorumluluklarımız var. Bu açıklamaları kendi genel başkanı izlese ‘Ne yaptın sen?’ diye sorar” açıklamasında bulundu.

Nasrullah Gazetesi