Aydın, Kastamonu OSB'yi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Aydın, Kastamonu OSB'yi ziyaret ederek, yöneticilerle ve işçilerle bir araya geldi.

  • 547
Aydın, Kastamonu OSB'yi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Kastamonu Entegre ile tekstil atölyesini ziyaret ederek işçilerle buluştu.

31 Mart 2019 yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Kastamonu Entegre ile İkinci Bahar Tekstil firmasını ziyaret etti.

İlk olarak yöneticilerle bir araya gelen Aydın, daha sonrasında işçilerle sohbet etti.

İşçilerin ve sanayicilerin Kastamonu’nun geleceği ve yerel yönetim politikaları hakkında merak ettikleri konulara değinen Aydın, Kastamonu için planladığı projeleri ve vizyonunu paylaştı.

Fabrika yöneticilerinden üretim kapasitesi, istihdam sayıları ve diğer konularla ilgili bilgiler alan Yüksel Aydın, gelecek dönemde Kastamonu Belediyesi olarak, istihdam yaratacak olan tüm yatırımcıları teşvik edeceklerini kaydetti.

Yüksel Aydın, sanayi esnafının üretkenliği ve çabalarının ekonominin canlı kalmasına ve toplumun gelişimine katkı sağladığını belirtti.

Ekonomik girdi sağlayan, istihdam oluşturan ve katma değer üreten işletmelerin büyümesini destekleyeceklerini söyleyen Aydın, “Esnaflarımızla, sanayicilerimizle, iş dünyamızla birlikte ortak akıl ve istişareyi önceleyerek hareket edeceğiz. Yerel yönetimler olarak sanayicimizle iş birliğini daha sistemli bir hale getireceğiz. Hayata geçireceğimiz çözüm odaklı çalışmalarımızla, Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) gelişimlerine katkı sağlayacağız. Küçük sanayi bölgelerinin ise altyapı ve üstyapı şartlarını iyileştireceğiz. Yeni istihdam alanlarının oluşturulması adına belediye olarak üzerimize ne görev düşerse yapacağız. Bu noktada da çalışmalarımız devam ediyor. Göreve geldiğimizde, şehrimizin sanayisine ve gençlerimizin istihdamına katkı sağlayacak nice projeleri hayata geçirerek Kastamonu’yu hak ettiği yere getireceğiz.” diye konuştu.

SOSYAL DESTEK VE ALTYAPI PROJELERİ

Fabrika çalışanlarının ve sanayicilerin sorularını yanıtlayan Aydın, sosyal, kültürel, ekonomik projeler başta olmak üzere, ulaşım, trafik ve otopark sorunu, alt ve üstyapı gibi projeler planladıklarını, tüm vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

KATILIMCI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Aydın, katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla, vatandaşların talep, destek ve önerileri doğrultusunda hareket edeceklerini, belediyenin kapılarının herkese açık olacağını vurguladı.