Babaş'ın adaylığına kesin gözüyle bakılıyor

Tahsin Babaş, AK Parti tarafından bugün akşam saatlerinde İstanbul'a davet edildi. Babaş'ın adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

  • 1843
Babaş'ın adaylığına kesin gözüyle bakılıyor

Kastamonu Belediye Başkanlığı için adı çok konuşulan ve 22 Aralık’ta Ankara’ya davet edilen Tahsin Babaş'la ilgili bugün sıcak bir gelişme yaşandı. Babaş, bugün akşam saatlerinde İstanbul’a davet edildi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi aday olup olmayacağı ya da aday gösterilip gösterilmeyeceği merak edilen isimlerin başında önceki dönem Kastamonu Belediye Başkanı olan Tahsin Babaş geliyor.

SICAK GELİŞME..!

AK Partide adaylık için adı çok konuşulan Tahsin Babaş, bugün akşam saatlerinde AK Parti Genel Merkezi tarafından İstanbul’a davet edildi. Bilindiği üzere AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü İstanbul’da, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayacağını söylemişti.

AK Parti’nin önceki dönem Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın davet edilip Pazar günü İstanbul’da olmasının istenmesi Kastamonu'da heyecanlı ve sıcak dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Akşam saatlerinde yola çıkan Tahsin Babaş’ın AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı olarak açıklamasına kesin gözüyle bakılıyor.