Babaş, Platin Dergisi'ne Konuştu

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İş ve Ekonomi Dergisi Platin'in Kasım sayısına özel açıklamalarda bulundu.

  • 580
Babaş, Platin Dergisi'ne Konuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Platin Dergisi şehirler ekinde Kastamonu’ya yönelik olarak yürüttükleri çalışmaları anlattı.

‘Ilgaz Dağı’nın ötesindeki vilayet Kastamonu, yeni yapılan havalimanı ve tünellerle turizm merkezine dönüşüyor’ teması altında okurları ile buluşan Platin Kastamonu Dergisi’nde Babaş, sosyal belediyecilik çalışmaları hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

Hayata geçirdiği projeler ile sosyal belediyecilik anlayışını kente kazandırdıklarını ifade eden Babaş, kente tarihi dokusunu geri kazandırmak için milyon liralık projeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yaşlı bakım hizmetlerinden, sosyal yardım market vakfına kadar birçok konuda Platin’e özel değerlendirmelerde bulunan Babaş, Kastamonu’da hayata geçirilen imar projelerinden de bahsetti.

Babaş, sosyal belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra, çok önemli ve şehrin kimliğine artı değer katacak imar projelerinin titizlikle yürütüldüğünü ifade etti.

Bu kapsamda Babaş; Nasrullah Projesi, Kasaplar Hali Projesi, Bakırcılar Çarşısı, Seyrangah, Saat Kulesi Projeleri ile tarihi konaklara sahip çıkmak adına uygulamaya geçirdikleri çalışmalar hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. 

(KG)