Babaş "Büyük bir özveri ile görev yapıyorlar"

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı nedeni ile mesaj yayımladı.

  • 575
Babaş &quotBüyük bir özveri ile görev yapıyorlar"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Babaş yazılı mesajında; "Doğru, şeffaf, tarafsız ve eksiksiz bilginin ulaştırılması adına kutsal bir görev icra eden basın mensuplarımız demokrasinin gelişmesi ve yaşaması adına da önemli bir vazifeyi yerine getirmektedirler.

Her türkü zor koşullarda dahi fedakârca ve cefakârca görevlerini yerine getiren basınımız; vatanına, milletine ve devletine olan bağlılığıyla da önemli değerlerimizdendir. Kurtuluş Savaşımızın basın cephesi komutanlığını yapan Hüsnü Açıksöz’ün mesleği emanet ettiği her meslektaşı bugün şehrimizde aynı bilinçle devletine ve milletine sahip çıkmaya devam etmektedir. Ecdadının izinden, giden ve onuru olan kalemini kalleşe teslim etmeyen tüm basın mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu uğurda kalleşler tarafından şehit edilen basın mensuplarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum. Ülkemizin en zor günlerinde takdire şayan bir duruş sergileyerek aziz milletimizin en doğru bilgiye ulaşmasını ve meydanlarda buluşmasını sağlayarak, basınımız ikinci İstiklal ve İstikbal mücadelemizin verilmesinde etkin rol oynadığı hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle zor şartlarda ve büyük bir özveriyle görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan, halkımıza doğru ve aydınlatıcı bilgileri ulaştıran tüm basın mensuplarını tebrik eder, Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlarım."