Babaş'tan 5 bin lira destek sözü

Kuzeykent Mahallesi'ndeki mitinginde konuşan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, 'İhtiyaç sahibi annelerimize Anne Kart ile her ay 5 bin lira destek vereceğiz.' dedi.

  • 1150
Babaş'tan 5 bin lira destek sözü

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Kuzeykent mitinginde Anne Kart ile 5 bin TL destek sözü verdi.

Telefon numarasını miting meydanında paylaşan Babaş, "Gençler kaydedin numaramı, ben sizin Tahsin Abinizim, ne sıkıntınız, ne ihtiyacınız olursa arayın." dedi.

Babaş, "Sevgili hemşehrilerim, yavaş yavaş bir seçim sürecinin sonuna geliyoruz. Biz Yunus Emre'nin Hz. Pir'in ahlakını kuşananlarız. Tüm Kastamonu'yu kucaklamaya geliyoruz. Kimseyi ötekileştirmeyen ve yalnızca hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıran bir anlayışı hâkim kılmak için mücadele ediyoruz." diye konuştu.

"Anne Kart ile her ay 5 bin lira destek"

Babaş, "Öncelikle toplumun belkemiği, gelecek nesli bizzat yetiştiren büyüten annelerin hayatını kolaylaştırmalıyız. Cennet annelerimizin ayaklarının altındadır. Annelerin maddi manevi yükü ağır. Biz her zaman onların yanında olacağız.

Annelerin yüzü gülsün çocuklarımız sağlıkla büyüsün diye müjdemizi açıklıyoruz:

0-6 yaş arasında çocuk sahibi olan ihtiyaç sahibi ailelerimize ayda 5 bin lira destek vereceğiz. Annelerimize ulaşım yüzde 50 indirimli, evlere su yüzde 50 indirimli, ailelere süt desteği,ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklara kantin ve kırtasiye desteği vereceğiz.

Biliyoruz ki kadın mutluysa, kadın güçlüyse toplumda mutlu ve güçlü olur. Size söz veriyoruz şehrimizi hak ettiği düzeye getireceğiz.

Gençlerimiz için değil gençlerle birlikte yöneteceğiz. Seçim süreci boyunca gençlerimizle pek çok program yaptık. Sizlerin umutla, keyifle, huzur ve refah içinde yaşayacağınız bir Kastamonu için var gücümüzle çalışacağız. Sizlerin belirleyeceği, organize edeceğiniz konserlerde hep birlikte eğleneceğiz. Buradan açıkça bütün gençlerimiz için telefon numaramı paylaşıyorum. Ben sizin Tahsin Abinizim. Her ihtiyacınızda her sıkıntınızda arayabilirsiniz." diye konuştu.

Babaş'tan 5 bin lira destek sözü

"Samimiyetimizle hareket ettik"

Babaş, "Gönül kırmak kolay yapmak zordur. Çok şükür kimseyi kırmadan alnımızın akıyla tertemiz bir siyaset yaptık. Seçim süreci boyunca ne bir iftira attık ne de bir terbiyesizliğimiz söz konusu oldu. Gittiğimiz her yerde yalnızca samimiyetimizle hareket ettik. Halkımızla aramızda çok güçlü bir gönül bağı var, biz birbirimizi çok seviyoruz.

Duyduk ki halkımız adımızı 'Projeci Başkan'a çıkarmış. Bu bizler için büyük bir teveccühtür. Demek ki projelerimizle gündemde kaldık. Demek ki sloganımız amacına ulaştı. Yapacağımızı herkes biliyor. Halkımız bize güveniyor biz de onlara güveniyoruz.

Yalan ve fitneye alet olmadık. Evet, herkes şahittir. Herkesten evvel Allah şahittir ki yalanlarla iftiralarla bizlere çamur at izi kalsın siyaseti yapmaya çalıştılar, başaramadılar çünkü Asil Kastamonu bunlara kanmaz.

Bu şehrin vanalarını, kapılarını, hanlarını hamamlarını karış karış bilirim. Kastamonu'yu siyasi rekabetler arasında bırakmayacağız hak ettiği hizmete kavuşturacağız. Bizim hayallerimiz var, vizyonumuz var. Kastamonu’muzu sadece ülkemizin değil dünyanın en gözde turizm şehri yapacağız.

'Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.'
Gelişiniz güle güle gidişiniz güle güle her işiniz güle güle olsun."