Babaş'tan haber sitemize ziyaret

Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, internet haber sitemizi ziyaret etti.

  • 1120
Babaş'tan haber sitemize ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, internet haber sitemiz Kastamonu Güncel'i ziyaret etti.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını dileyen Babaş, ziyarete eşlik eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Kadın Kolları İl Başkanı Gülsüme Köylü ve beraberindeki heyetle, haber sitemiz sahibi, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Murat Şengül'le seçimlere ilişkin sohbet etti.

Kastamonu'da AK Parti'nin tüm teşkilatlarıyla birbirine bağlı olduğunu ve kenetlenmiş şekilde çalıştığını söyleyen Tahsin Babaş, "Şehrimizi ve insanımızı iyi tanıyoruz. Sorunların ve taleplerin farkındayız. 30 yıllık belediyecilik tecrübemizle Kastamonu'muza yeni bir soluk getireceğiz." dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik eden Babaş, yerel medyanın gücüne inandığını belirterek Murat Şengül'e işlerinde kolaylıklar diledi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş'a ve beraberindeki heyete teşekkür eden Şengül, seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar diledi.