Babaş'tan sürpriz projeler

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, Bakan Yumaklı'nın katılımı ile sürpriz projelerin de olduğu proje tanıtım toplantısı gerçekleştirecek.

  • 907
Babaş'tan sürpriz projeler

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, 28 Şubat Çarşamba günü Grandmoni Altın Salon’da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımı ile proje tanıtım toplantısı gerçekleştirecek.

Birçok projesinden çeşitli platformlarda bahsetse de ses getirecek, sürpriz projelerin açıklanacağı toplantıda 156 proje tanıtılacak. Babaş; proje tanıtımının ötesinde Kastamonu’muzun kalkınma hamlesini hemşehrilerimizle paylaşacağız.” dedi.

Toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kastamonu’yu kalkındırmaya geliyoruz"

Babaş, "Proje tanıtım toplantımızı Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’nın katılımları ile yapacağız. Şehrimin evladı Sayın Bakanımız bizler için büyük bir şans, birçok projeyi birlikte gerçekleştireceğiz. Sayın Bakanımızın da katkılarıyla, şehrimizi hep birlikte kalkındıracağız. Kastamonu Türkiye Yüzyılı şehirleri arasındaki yerini alacak ve ülkemizin parlayan yıldızı olacak." dedi.

Babaş, "Biz, Kastamonu’yu adım adım biliyoruz. Hane hane tanıyoruz. Kastamonu bizim için sadece bir şehir değil! Kastamonu, neşemiz, sevincimiz, tasamız, kaderimiz, umudumuz, azmimiz. Kastamonu için hayallerimiz var. Çok güçlü bir gönül bağımız var. Kastamonu’yu dünüyle, bugünüyle yarınıyla, insanıyla, dağıyla taşıyla, her şeyiyle çok seviyoruz. Bizim sevgimiz; emek vermeyi, çalışmayı, üretmeyi, geliştirip güzelleştirmeyi, koruyarak büyütmeyi gerektiriyor." diye konuştu.

"Sadece şehrimizde değil insanımızın gönlünde izimiz var"

Babaş, "Şehrimizin güzel yarınları için hayaller kurduk, halkımızla hemhal olduk, istişare ettik, uzmanları ile çalıştık. Tüm halkımızı kapsayan, şehrimizin potansiyelini harekete geçiren, ayağı yere basan projeler hazırladık. İnsanımızın beklentilerini karşılayan, şehrimizin sorunlarını çözen, tecrübemizi çağın dinamikleri ile harmanlayıp yep yeni bir bakış açısıyla Kastamonu’yu şaha kaldıracak projelerle geliyoruz. Daha önce yaptık yine yapacağız. Bu şehirde, emeğimiz var. Sadece şehrimizde değil insanımızın gönlünde izimiz var. İnancımız, azmimiz, gücümüz var. Çok güçlü bir ekibimiz var." diye konuştu.

Babaş, "Biz dersimize çok iyi çalıştık. Her konuyu tüm detayları ile ele aldık. Bütçesinden, yatırım maliyetine, yıllık işletme maliyetinden, şehrimize katkısına kadar gerçek projeler hazırladık. Öyle çalakalem sözler söyleyip bunlara da proje demedik! Uygulamaya hazır, gerçek projelerden bahsediyoruz. Çünkü biz, kalkınma uzmanlarıyla çalışıyoruz. Her vaadimizi, adeta cerrah titizliği ile masaya yatırdık.  Çünkü biz Kastamonu’yu kalkındırmaya geliyoruz. Biz, Kastamonu’ya hizmetkâr olmaya geliyoruz." diye konuştu.

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş şöyle devam etti:

"Kastamonu bizim sevdamız. Biz attığımız her adımı büyük bir tutkuyla atıyoruz. Biliyoruz ve inanıyoruz ki bir şehri sevmek ona hizmet etmektir, değer katmaktır, onu büyütüp geliştirmek, güzelleştirmektir. Yarın tanıtımını yapacağımız projelerle;

• Yarışan, kalkınan, fark yaratan Kastamonu’yu inşa edeceğiz.

• Kastamonu’yu gençlerle birlikte yöneteceğiz. Projelerimizi gençler için değil gençlerle beraber hayata geçireceğiz.

• Kadınların toplumsal hayatın her alanında söz sahibi olmalarını, sorumluluk almalarını, önemsiyoruz. Kadın girişimcilerle gerçekleştireceğimiz projelerimiz var. Kadınlarımız üretecek, ürettiğini satacak, kendi işinin sahibi olacak.

• Emeklilerimizin yaşadıkları zorlukların farkındayız, onların hayatını kolaylaştıracak projeler hazırladık.

• Dünya akıllı şehirlere dönüşüyor, ülkemizde bu dönüşümü biz başlatacağız. Türkiye’nin ilk dijital belediyesi olacağız.

• Turizm kalkınma hamlemizin lokomotifi, Kastamonu’yu turizmin marka kenti yapacak sadece ülkemizde değil, dünyada adından söz ettirecek projelerle geliyoruz.

• Tarımın stratejik önemi her geçen gün daha da artıyor. Kırsal Kalkınma projelerimizle tarım alanında fark yaratacağız.

• Trafik, altyapı, üst yapı alanlarındaki sorunları ortadan kaldıran, köklü çözümler ürettik.

• Yaşlı bakımından sosyal yardımlara, sosyal belediyecilik hizmetlerimiz ile insanımızın her gününde yanında olacağız.

• Engelsiz Kastamonu projemiz ile engelli vatandaşlarımızın hem sosyal alandaki hem de bakış açılarındaki engelleri kaldıracağız.

• İstihdamı önceleyen üretimde öncü belediyecilik modeli ile geliyoruz.

Yediden yetmişe bütün vatandaşlarımızı kucaklayan, insanımızın refahını, huzurunu önceleyen, gelişen, büyüyen bir Kastamonu için projelerimiz hazır, ekibimiz hazır, biz hazırız.

28 Şubat saat:19.00’da bütün hemşehrilerimizi tanıtım toplantımıza bekliyoruz."