Babaş'tan tecrübe ve vefa vurgusu

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, katıldığı etkinlikte tecrübe ve vefa vurgusu yaptı.

  • 954
Babaş'tan tecrübe ve vefa vurgusu

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Vefa Buluşması ve Gençlik Aşkıyla Kastamonu etkinliklerine katıldı.

Konuşmasında tecrübe ve vefa vurgusu yapan Babaş, şunları söyledi:

"Ülkemizin son 30 yılına altın harflerle işlenmiş bir belediyecilik anlayışının temsilcileriyiz. İnsanı insan yapan en değerli hasletlerden biri de hiç kuşkusuz vefadır. Şimdinin ekip ruhunun geleneksel temelidir vefa. Birlik ve beraberliğin, değerler zincirinin en güçlü halkasıdır. Vefalı olmayanın kalıcı ve sürdürülebilir başarıya sahip olması mümkün değildir. Biz hem hayat yolculuğumuzda hem de siyasi yolculuğumuzda vefalı olmaya hassasiyet gösterdik. İnanıyoruz ki ahde vefa imandandır. Yine inanıyoruz ki vefasızın değil bir şehri yönetmek, şehremini olmak asgari insanı bir yolculuğu sürdürmesi imkânsızdır. Evinize, ailenize, doğup büyüdüğünüz şehre sımsıkı bağlandığınız manevi iplerdir vefa. Sizden öncekilerin deneyimleri sizin yaşanmışlıklarınızla harmanlanarak tecrübeye dönüşür. Bizim her fırsatta tecrübeye atıf yapmamızın derin kökleri güçlü bağları vardır.

Bizim belediyecilik anlayışımız da vefa, birikim, süreklilik ve sürdürülebilirlik gibi değerlerden beslenir. Vefa ile bağlı olduğumuz, hizmetlerimizle gönlüne dokunduğumuz insanımızın, eserlerimizle kent kimliğini güçlendirdiğimiz şehrimizi Gerçek Belediyecilik ile Türkiye Yüzyılı şehri yapacağız derken bu vizyondan, tecrübeden hareketle söylüyoruz.

Söylediğiniz sözün gerçekliği ve yapılabilirliği; o insanın yaşadığı manevi iklimden, temas ettiği entelektüel çevreden, büyüyüp yaşadığı kentin taşından-toprağından, havasından, suyundan, profesyonel hayatta biriktirdiği tecrübeden ve ferdi olduğu siyasi ekolden beslenir ve kişinin yetenekleri, yetkinlikleri ve kişilik özellikleri ile vücut bulur.

Şükürler olsun ki bütün bu değerleri hassasiyetle yaşayan ve yaşatan bir anlayışın ferdi olarak üstlendiğimiz sorumlulukları hassasiyetle ve hakkıyla yerine getirmenin iç huzuru içerisinde 22 yıldır ülkemizi yönetiyoruz. Ülkemizin son 30 yılına altın harflerle işlenmiş belediyecilik anlayışının temsilcileriyiz.

Çağın ruhunu yakalayan, dinamik, yenilikçi,  insanını ve insan refahını merkeze alan, sosyal devlet anlayışını özümsemiş, tek rakibi kendisi olan bir belediyecilik anlayışının temsilcileriyiz.

Beslendiğiniz değerler en güçlü referansınızdır.

Gençlerimizin olduğu her yerde biz varız, bizim olduğumuz her yerde de gençlerimiz var. Sevgili gençler, huzur içinde, güvenle yaşayabileceğiniz, hayallerinizin yeteneklerinizin önünü açan, sanattan spora, eğitimden istihdama her zaman sizleri yüreklendiren, bizim tecrübemiz ile sizin enerjinizi birleşerek yeni bir Kastamonu inşa edeceğiz.

Gençlik Aşkıyla Kastamonu ülkemizin marka kenti olacak. Buna yürekten inanıyoruz."