Bahçacıoğlu, haber sitemizi ziyaret etti

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan aday adayı Bahçacıoğlu, internet haber sitemizi ziyaret etti.

  • 1201
Bahçacıoğlu, haber sitemizi ziyaret etti

Çarşı merkezindeki yeni yerinde faaliyetlerini sürdüren internet haber sitemiz Kastamonu Güncel'i; AK Parti Kastamonu Belediye Başkan aday adayı Şevket Bahçacıoğlu ziyaret etti.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını dileyen Bahçacıoğlu, ziyarete eşlik eden Kastamonu Gazeteciler Derneği Başkanı (KGD) İzzet Sarı ve haber sitemiz sahibi, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Murat Şengül ile samimi sohbette bulundu.

Kastamonu'nun sorunlarına değinilen sohbette Bahçacıoğlu, "Allah nasip eder de aday olarak tercih edilirsem projelerimi kamuoyu ile paylaşacağım. Yıllarca belediyede çalışmam nedeniyle konulara hakimim ve Kastamonu'ya en iyi şekilde hizmet etmeye talibim. Şayet aday olarak tercih edilmezsem aday olan arkadaşımın yanında durarak seçimi kazanması için de elimden geleni yaparım." dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı KGD Başkanı İzzet Sarı ve AK Parti Belediye Başkan aday adayı Şevket Bahçacıoğlu'na teşekkür eden haber sitemiz sahibi Murat Şengül, Bahçacıoğlu'na aday adaylığı sürecindeki çalışmalarında başarılar diledi.