Bakan Kasapoğlu, yeni yatırım müjdeleriyle geliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, yatırımı devam eden projeleri incelemek ve yeni yatırımların da müjdesini vermek için bugün Kastamonu'yu ziyaret edecek.

  • 838
Bakan Kasapoğlu, yeni yatırım müjdeleriyle geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yatırımı devam eden projeleri incelemek ve yeni yatırımların da müjdesini vermek için bugün Kastamonu’yu ziyaret edecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, saat 11.00’da Kastamonu’ya gelerek Valilik, Belediye, AK Parti İl Başkanlığını ve Kastamonu Üniversitesini ziyaret edecek. Ardından Hüsnü Tandoğan Spor Salonunda Belediye Başkanlarıyla yeni yatırımların içerdiği protokol imza törenine katılacak.

Geçtiğimiz günlerde Kastamonu milletvekilleriyle ziyaret ettikleri Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu şehre davet ettiklerini söyleyen AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, “Ziyarette ilimiz için yapılacak yatırımlarla ilgili istek ve talepte bulunmuştuk. Bu görüşmeler sonucunda bir dizi inceleme ve yatırımlarla ilgili Sayın Bakanımız Kastamonu’ya gelecekler. Daha önceki konuşmalarımızda Kastamonu Günleri olacağı şeklinde açıklamalarımız vardı. Şimdi Kastamonu Günlerinin vakti geldi. Sayın Bakanımız, şehrimizi ziyaret ederek yatırımların müjdesini verecek. Bu kapsamda Sayın Bakanımız Mehmet Kasapoğlu, saat 11.00 gibi şehrimizde olacak. İlk olarak valiliğimizi ziyaret edecek, ardından Belediyeyi ziyaret edecek. Daha sonra AK Parti İl Başkanlığımıza ziyaret ederek burada teşkilat mensuplarıyla bir araya gelecek. Son olarak Sayın Bakanımız Kastamonu Üniversitesini ziyaret edecekler. Ardından Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yatırımı devam eden projeleri yerinde ziyaret edecek. Hasan Doğan Spor Kompleksi, MİEM, Kapalı Spor Salonu gibi yatırımların devam ettiği yerleri ziyaret edeceğiz. Sayın Bakanımız, ziyaretinde şehrimiz için yeni yatırım müjdeleri de verecek. Ardından Sayın Bakanımız, bu ziyaret ve incelemelerle birlikte Hüsnü Tandoğan Spor Salonunda ilimize yapılacak yeni yatırımların imza törenine katılacaklar. Burada ilimize yeni yapılacak yatırımların protokolünü imzalayacaklar. Bakanlığımızın ilimizle ilgili yeni yatırımları hız kesmeden bundan sonrada devam edecek. Bakanlığımız tarafından ilimize yapılan yatırımların kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, milletvekillerimiz Sayın Hakkı Köylü ve Sayın Metin Çelik’e, emeği geçen herkese ilimize vermiş olduğu destek ve yeni yatırımlar için teşekkür ediyoruz” dedi.