Bakan Özlü: 'Türkiye, 16 Nisan ile yeni bir açılım başlattı'

Bir dizi açılış ve programa katılmak üzere Kastamonu'ya gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, '16 Nisan'dan sonraki yeni sistemde devlet kendine çeki düzen verecek' dedi.

  • 711
Bakan Özlü: 'Türkiye, 16 Nisan ile yeni bir açılım başlattı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’da ziyaretlerde bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Tosya ilçesini ziyaret etti. Tosya’da Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye’nin 16 Nisan’da yeni bir sisteme geçtiğini hatırlatarak, “Bu sistemle önce devlet kendine çeki düzen verecek. Sivil toplum kuruluşları, sanayici, ihracatçı yeni sisteme göre kendini revize edecek. Bu sistem daha fazla çalışmayı daha fazla üretmeyi, daha fazla büyümeyi ve bunun sonunda güçlü olmayı öngörüyor” diye konuştu.

“Yeni dönem yeni bir açılım dönemi olacak”

AK Parti kadrolarının bugüne kadar çok sayıda reform gerçekleştiğini ifade eden Bakan Özlü, “Bu yeni dönemi yeni bir açılım dönemi olarak tanımlıyoruz. Bu açılımın 3 tane ana parametresi var. Birinci parametre Demokrasi, ikincisi değişim aslında Türkiye 16 Nisanda değişimle adeta bir inovasyon dönemine geçti ve üçüncü olarak reformdur, bizler reformlara devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“AK Parti yaptığı hizmetlerde doğu-batı ayrımı yapmadı”

AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’de yaşayan herkes için sosyal ve siyasal hayatta yenilikler yaptıklarına işaret eden Bakan Özlü, “Bunu herkes için yaptık. Bizim en büyük farkımız Türkiye’nin her bölgesine hitap eden reform ve hizmetler yaptık. AK Parti, Türkiye’nin birliği ve bütünlüğünün teminatı olan bir siyasi parti” ifadelerini kullandı.

Bakan Özlü, şöyle devam etti: “Bakanlık olarak sanayicimizin her zaman yanındayız. İstediğiniz zaman gelip sorunlarınızı bize anlatabilirsiniz kapımızı her zaman sanayicilerimize açıktır”