Baltacı, Bakan Kasapoğlu'na verilen sözleri hatırlattı

Dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın 24 Haziran öncesi verdiği sözleri hatırlattı.

  • 974
Baltacı, Bakan Kasapoğlu'na verilen sözleri hatırlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, 24 Haziran seçimleri öncesi iktidarın Kastamonu ve ilçelerine sözünü verdiği stat, salon ve olimpiyat merkezi vaatlerini Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğu’na sordu.

Dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın 18 Haziran 2018 tarihinde Kastamonu’ya düzenlediği ziyarette; Kastamonu Gazi Stadı'nın kapasitenin 12 bin 500'e çıkarılacağı, Küre, Ağlı ve Şenpazar’ın spor salonu eksiğinin karşılanacağı, atıl vaziyette kalan Kastamonu Mahalli İdareler Kongre Eğitim Merkezi'nin bakanlıkça 20 milyonluk bir harcama yapılarak Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne dönüştürüleceği sözleri verdiğini Bakan Kasapoğlu’na hatırlatan Milletvekili Baltacı, devlette devamlılığın esas olduğunun altını çizdi ve Bakan Kasapoğlu’ndan sorularına yanıt istedi.

Milletvekili Hasan Baltacı, Bakan Kasapoğlu’na şu 3 soruyu yöneltti;

-Kastamonu Gazi Stadı'nın modernizasyonu ve seyirci kapasitesinin arttırılmasına yönelik 2019 yılında bir çalışma yapmayı planlamakta mısınız?

-Kastamonu ilinde spor salonu olmayan Küre, Ağlı ve Şenpazar ilçelerine 2019 yılında spor salonu yapmayı düşünüyor musunuz?

-Bakanlığınıza devredildiği kamuoyuna yansıyan Kastamonu Mahalli İdareler Kongre Eğitim Merkezi’ni Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne dönüştürmek 2019 yılı planlarınız arasında var mı?