Baltacı talimatı verdi, 24.00'e kadar açık olacak

Gençler sınavlara daha iyi hazırlansınlar diye Başkan Hasan Baltacı talimatı verdi. Belediye Kütüphanesi 24.00'e kadar açık olacak.

  • 10154
Baltacı talimatı verdi, 24.00'e kadar açık olacak

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Olukbaşı mevkii KastaMal AVM yanında bulunan Kastamonu Belediyesine ait Mustafa Yıldız Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

Yaptığı incelemelerin ardından açıklama yapan Başkan Baltacı, LGS ve YKS sınavına girecek gençlere destek için kütüphanenin çalışma saatlerinde değişikliğe gidildiğini duyurdu.

Gençlerin ve çocukların haziran ayı içerisinde iki önemli sınava gireceğini ifade eden Başkan Baltacı, Kastamonu Belediyesi Mustafa Yıldız Halk Kütüphanesi’nin sınav tarihine kadar her gün sabah 08.30’dan gece 24.00’e açık olacağını söyledi.

Alınan bu kararı sosyal medya hesabından duyuran Belediye Başkanı Hasan Baltacı şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili gençler, sevgili çocuklar şu anda Kastamonu Belediyemize ait Mustafa Yıldız Halk Kütüphanesindeyiz. Kütüphanemiz sizlere sabah 08.30, akşam 17.30 arasında hizmet vermektedir. Ama önümüzde haziran ayında sizleri bekleyen iki tane önemli sınav var. Biz de bu sınavlara daha iyi şekilde hazırlanabilmeniz için Halk Kütüphanemizin çalışma saatlerini akşam 17.30’dan gece 24.00’e kadar uzattık. Bundan sonra sınav bitiş tarihine kadar, sabah 08.30’dan, gece 24.00’e kadar kütüphanemiz sizlere hizmet verecektir. Şunu çok iyi biliyoruz ki bu kadim şehir bu güzel şehir, sizlerin başarısının üzerinde yükselecektir. Hepinize şimdiden gireceğiniz sınavlarda başarılar diliyorum. Ama şunu unutmayın hiçbir sınav sizlerden daha değerli, daha kıymetli değildir."