'Başarının mimarı Erbilgin'dir'

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, 'Bu başarının mimarı, 5 yıldır emekle sabırla çalışan il başkanımız Hikmet Erbilgin'dir.' dedi.

  • 2027
'Başarının mimarı Erbilgin'dir'

14 Mayıs'ta yapılan Milletvekilliği Genel Seçimleri tamamlandı. Kastamonu tercihini yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilen Milletvekili Hasan Baltacı, seçimlere ilişkin açıklamada bulundu.

Baltacı şöyle devam etti:

"14 Mayıs’ta demokrasinin gereği olarak tüm ülke genelinde sandık başına gittik ve bir tercihte bulunduk.

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu’da oylarını milletimizin takdiri ile 2018 seçim sonuçlarına göre yaklaşık yüzde 50 arttırmıştır. Bize Kastamonu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmeyi sürdürme görevi vermiştir.

Oylarıyla bize desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize, emek verip katkı koyan herkese, ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimiz ile ittifak ortağı partilerimizin yöneticilerine, özveri ile çalışan kadın ve gençlik kollarımıza, Umudu Taşı ve Kılıçdaroğlu Gönüllüleri ekiplerimize, gençlerimize, adaylarımız ve örgüt emekçilerine, sonsuz teşekkür ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Kastamonu’muzda elde ettiğimiz bu başarı Kastamonu’nun kalkınmasını isteyen, Kastamonu’nun hakkını almasını isteyen esnafın, işçinin, işverenin, memurun, emeklinin, çiftçimizin eseridir. Bu başarı; bu şehrin yurtsever gençlerinin, bu şehrin ülkücü gençlerinin, tarlada emek harcayan, fabrikada alın teri döken kadınlarının başarısıdır.

Ayrı bir parantez açmam gerekir ki bu başarının mimarı, 5 yıldır emekle sabırla çalışan il başkanımız Hikmet Erbilgin’dir. Bu başarı onun kararlılığının, bize yol göstericiliğinin sonucudur.

Biz bu yola çıkarken verdiğimiz sözün hep arkasında durduk, durmaya gayret ettik. Bundan sonrada Kastamonu ne isterse bizde Ankara’da onu isteyeceğiz. Kastamonu ne konuşursa bizde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde onu konuşacağız. Kastamonu’nun sorunlarının çözümü için ter dökmeye devam edeceğiz. Bir kez daha söz veriyorum. Ülkemiz ve Kastamonu’muz için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz.

Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Biten sadece 1. Tur’dur. Gerçek şu ki, sandıktan değişim mesajı çıkmıştır. 2. Tur’u değişim isteyenlerin kararlılığı belirleyecektir. Biz inanıyoruz ki; bu yalancı ve yasakçı Saray düzeni kaybedecek Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. Bizim bu ülkeye sözümüz var. Hep birlikte demokrasiyi, aydınlık günleri, barışı ve sevgiyi tüm ülkeye kazandıracağız. Hep birlikte 2. Tur'da başaracağız."