Başesgioğlu, 'Bayrağı gençlere devrediyorum'

Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili adayı Başesgioğlu, 'Bundan sonraki süreçte hiç bir görev almamak bayrağı genç kardeşlerimize devretme kararı almış bulunuyorum.' dedi.

  • 2229
Başesgioğlu, 'Bayrağı gençlere devrediyorum'

Memleket Partisi Kastamonu 1'inci sıra Milletvekili adayı Mustafa Başesgioğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Memleket Partisi Kurucu İl Başkanı olduğunu, bundan sonraki süreçte hiç bir görev almayarak bayrağı gençlere devrettiğini söyledi.

Başesgioğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"23 aydır hiçbir şahsi menfaat beklemeksizin memleket için varımızı yoğumuzu ortaya koyduk. Tüm imkansızlıklara rağmen var olmaya çalıştık. Maalesef bu aziz millete bir 3'üncü yol olmamıza iç ve dış düşmanlar izin vermedi. Bunlar 85 milyonun gözünün önünde oldu. Başta devletin yetkili organları olmak üzere ulusal medyası adete çanak tuttu, siyasi partiler de kendi çıkarları için kullandı. Bu ülkede bir gizli güç; ilkeli, dürüst milletin yararına hizmeti çok uzun yıllardır engellemekteler. Bunun önündeki engelleri de siyasi irade kaldırmamakta kararlı görünüyor. Memleket Partisi Kurucu İl Başkanı olarak bundan sonraki süreçte hiç bir görev almamak bayrağı genç kardeşlerimize devretme kararı almış bulunuyorum. Seçimlerin sonucu ne olursa olsun vatanımız, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Siz değerli arkadaşlarımdan da haklarını helal etmelerini istiyorum. Benim hakkım var ise helal olsun. Her birinize ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyorum. Allah tüm ülkemizin ve milletimizin yardımcısı olsun."